Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TERMİNALDE ÖLÜM-KALIM ANLARI

TERMİNALDE ÖLÜM-KALIM ANLARI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, uğradığı silahlı saldırıda pompalı tüfekle vurulan bir kişi ağır yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Alaplı Terminal içinde saatler 02.00’yi gösterdiğinde Rıdvan K’nun (26), iddiaya göre Halil T’nin kız arkadaşına mesaj attığı iddia edildi. Halil T’nin terminalde olduğunu duyan Rıdvan K, terminal içindeki büfeye daha önce koyduğu pompalı tüfek ile Halil T’yi ayağından vurdu. Can havli ile Rıdvan K’nin elindeki pompalı tüfeğe sarılan Halil T, boğuşmaya başladı. İki kişinin boğuşması polisin gelmesi ile son buldu. Rıdvan K, gözaltına alınırken, Halil T. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından önce Ereğli Devlet Hastanesi’ne, ardından da Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Halil T’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Yaşanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Halil T’nin terminal tuvaletine girdiği, Rıdvan K’nin büfeden aldığı pompalı tüfek ile Halil T’yi vurması, ikilinin uzun süre boğuştuktan sonra polisin gelmesi ve Rıdvan K’i gözaltına aldığı, Halil T’nin ise telefon etmeye çalıştığı görülüyor.

 

TERMİNALDE ÖLÜM-KALIM ANLARI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın23
üzgün6
şaşkın4
gülücük3
hayran2
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Leyla Çetin

21 Nisan 2019 - 10:53

Sanki film gibi seyretmişler utanın

Şafak Negüzel

21 Nisan 2019 - 10:05

Alaplı da bile insanlık kalmamış öküz gibi bakmışsınız bir Allah kulu yardım etimiyor insan bir müdahale eder

Yorum Yazın

Canlı Radyo