Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TERMİNALDE ÖLÜM-KALIM ANLARI

TERMİNALDE ÖLÜM-KALIM ANLARI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, uÄŸradığı silahlı saldırıda pompalı tüfekle vurulan bir kiÅŸi ağır yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Alaplı Terminal içinde saatler 02.00’yi gösterdiÄŸinde Rıdvan K’nun (26), iddiaya göre Halil T’nin kız arkadaşına mesaj attığı iddia edildi. Halil T’nin terminalde olduÄŸunu duyan Rıdvan K, terminal içindeki büfeye daha önce koyduÄŸu pompalı tüfek ile Halil T’yi ayağından vurdu. Can havli ile Rıdvan K’nin elindeki pompalı tüfeÄŸe sarılan Halil T, boÄŸuÅŸmaya baÅŸladı. Ä°ki kiÅŸinin boÄŸuÅŸması polisin gelmesi ile son buldu. Rıdvan K, gözaltına alınırken, Halil T. saÄŸlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından önce EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne, ardından da Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne sevk edildi. Halil T’nin durumunun ağır olduÄŸu öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı.

OLAY ANI GÃœVENLÄ°K KAMERALARINA YANSIDI
YaÅŸanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Halil T’nin terminal tuvaletine girdiÄŸi, Rıdvan K’nin büfeden aldığı pompalı tüfek ile Halil T’yi vurması, ikilinin uzun süre boÄŸuÅŸtuktan sonra polisin gelmesi ve Rıdvan K’i gözaltına aldığı, Halil T’nin ise telefon etmeye çalıştığı görülüyor.

 

TERMİNALDE ÖLÜM-KALIM ANLARI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın23
üzgün6
şaşkın4
gülücük3
hayran2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Leyla Çetin

21 Nisan 2019 - 10:53

Sanki film gibi seyretmişler utanın

Şafak Negüzel

21 Nisan 2019 - 10:05

Alaplı da bile insanlık kalmamış öküz gibi bakmışsınız bir Allah kulu yardım etimiyor insan bir müdahale eder

Yorum Yazın

Canlı Radyo