Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

TENÄ°S TURNUVASI SONA ERDÄ°

Festivali kapsamında Tenis Turnuvası düzenlendi.


23.Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kdz.Ereğli Belediyesi ve Kdz.Ereğli Lisesi Spor Kulübünce Tenis Turnuvası düzenlendi.

Her bir müsabakası nefes kesen turnuvada mücadele eden Bio Enerjist Master EÄŸitmen –Avukat Nuket Kara finale katığı turnuvanın ÅŸampiyonu oldu.

Kara ve turnuvada derece olan sporculara ödüllerini Belediye BaÅŸkan  Yardımcıları Haluk Okur ve Tayyar MendeÅŸ’in elinden aldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Nüket Kara

10 Temmuz 2023 - 11:51

Bu haber ile beni onurlandıran Ereğli FM aileme çok teşekkür ediyorum. Turnuva Karadeniz Ereğli belediyesi ve Hakan Matur Akademi tarafından, Ereğli lisesi spor tesislerinde düzenlendi. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen,Ereğli'de tenis sporunun gelişmesinde önderlik eden, bizi ve birçok başarılı tenisçiyi yetiştiren hocam Hakan Matur'a bu vesile ile Çok teşekkürler. Turnuvada farklı yaş gruplarında şampiyonlar vardı. Tüm şampiyonları ve katılan tüm tenisçileri tebrik ediyorum. İlçemizde tenis sporunun en kısa zamanda layık olduğu değeri ve ilgiyi görmesini diliyorum.

Yorum Yazın

Canlı Radyo