Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEMİZ BİR EREĞLİ İÇİN 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

TEMİZ BİR EREĞLİ İÇİN 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

Kdz.Ereğli Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 31 mahalle, cadde ve sokaklarında 7 gün 24 saat kesintisiz çalışmasını sürdürüyor. Günlük 110 ton çöp ve 40 ton moloz toplayan görünmez kahramanlar, mevsimsel çalışmalara da öncelik veriyor..

Kdz.Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçedeki mahalle, cadde ve sokaklarda 229 personel ve 30 araçla 7 gün 24 saat kesintisiz temizlik hizmetini sürdürüyor.

Belediye BaÅŸkanı Dr.Hüseyin Uysal’ın “Temiz ÅŸehir” sloganıyla 113 bin nüfuslu Kdz.EreÄŸli halkına gece-gündüz hizmet veren Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğünün görünmez kahramanları, mevsimsel çalışmalara da öncelik veriyor.

GÜNLÜK 110 TON ÇÖP, 40 TON MOLOZ TOPLANIYOR

Åžehrin çöpünün toplanmasından, sokakların, meydan ve caddelerin, okulların yıkanmasına kadar bir çok alanda 3 vardiya olarak çalışmalarını sürdüren ekipler, günlük 110 ton çöp ve 40 ton moloz toplarken, park ve bahçelerde mevsimsel olarak dökülen yapraklar ile sahil bandı ve deniz kenarında  yerlere atılan çöp, pet ve cam ÅŸiÅŸeleri temizliyor.

“TEMÄ°ZLÄ°K SAYGI İŞİDÄ°R, BAÅžARAN ÇAÄžDAÅž KİŞİDÄ°R”

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak, son dönemlerde bazı basın yayın organları ile sosyal medyada yer alan haberleri takip ettiklerini belirterek; “Temizlik Ä°ÅŸleri ekibimiz 1 müdür, 1 ÅŸef, 2 mühendis, 1 çevre teknikeri, 6 çavuÅŸ, 2 operatör, 36 ÅŸoför ve 180 işçimizle birlikte 229 kiÅŸilik bir kadro ile 113 bin nüfuslu ilçemizin 31 mahalle, cadde ve sokaklarında planlı bir ÅŸekilde temizlik çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyorlar. Bazı haber ve eleÅŸtirileri görüyor, konusu gereÄŸi müdahale etmemiz gereken yerlere anında müdahale ediyoruz. Dikkat edilirse araçlarımızın üzerinde, ’Temizlik saygı iÅŸidir, baÅŸaran çaÄŸdaÅŸ kiÅŸidir’ sözüyle de toplumumuzun yaÅŸam alanlarına iliÅŸkin karşılıklı bilgilendirmeleri yapıyoruz. Buna karşı münferit bazı noktalarda geçici görüntüler oluÅŸabiliyor. Buralara da müdahalemizi hemen yapıyoruz. Kdz.EreÄŸli’yi temiz tutmak için gece-gündüz çalışan görünmez isimsiz temizlik kahramanlarımıza çalışmaları için teÅŸekkür ediyorum. BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal’ın talimatı gereÄŸi daha temiz bir EreÄŸli için, hizmetlerimizi sürdüreceÄŸiz” dedi.

Bulak, ekiplerin kış sezonu için ihtiyaç duyduğu tüm araç-gereç ihtiyaçlarının da karşılandığını belirtti.

 

TEMİZ BİR EREĞLİ İÇİN 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo