Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEM OTOYOLUNDA KAZA!.

TEM OTOYOLUNDA KAZA!.

Düzce TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde kamyonet aynı istikamete gitmekte olan tır’a arkadan çarptı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Düzce TEM otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Mehmet Yeter idaresinde ki 14 AZ 113 plakalı kamyonet sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu aynı istikamete gitmekte olan Ali Rıza Bozbıyık idaresinde ki 06 FU 0804 plakalı tır’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet sürücüsü Mehmet Yeter araç içinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı ile kaza yerine ambulans ve itfaiye kaza kırım ekibi sevk edildi. Olay yerine giden Düzce İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarırken sağlık ekipleri de bir yandan müdahale etti. Yaralı sürücü çıkartılmasının ardından ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tır sürücüsü Ali Rıza Bozbıyık, “İstanbul yönüne doğru gidiyordum arkadan büyük bir gürültü ile vurdu. Baya bir arabamı ileri itti” diye konuştu.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikametine trafik tek şeritten verilirken kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Kaza yerinde otoyol kenarına aracını park eden sürücüler de itfaiye ekiplerinin çalışmasını film izler gibi izlediler. Zaman zaman polis ekipleri vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo