Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEKNOPARK PROJESİ TANITILDI!.

TEKNOPARK PROJESÄ° TANITILDI!.

Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) bünyesinde hayata geçirilmesi planlanan Teknopark Projesi tanıtıldı.

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtımda yaptığı konuşmada, teknopark projesinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Ãœniversitenin hassasiyetleri dengeli bir ÅŸekilde göz önünde bulundurarak, gerek merkez, gerekse ilçelerde toplumsal ve ekonomik geliÅŸmeleri göz önünde tutarak yatırımları dengelediÄŸini dile getiren Kaban, "Ãœniversitemizin her türlü anlamdaki çalışmalarından memnuniyet duyuyoruz." dedi. 

Kaban, toplantıda, Filyos Vadi Projesi’ne de deÄŸinerek, projenin hayata geçirilmesiyle bölgede gecekondulaÅŸmanın önüne geçilecek yeni bir kentleÅŸme çalışması baÅŸlatıldığını belirtti.

Filyos Vadisi bölgesindeki 110 hektarlık alanın kuÅŸ cenneti olduÄŸunu ve bu alanla ilgili BEÃœ’den de çalışma beklediklerini ifade eden Kaban, "Özellikle bölgemizde artık gündeme gelen Filyos Vadisi Projesi ve sonrasında oluÅŸacak olan yoÄŸunluklar var. Orada 50 bin nüfuslu kentin oluÅŸumuna uygun bir imar planı yaklaşık 4 bin metrekare civarında. BEÃœ’ye de bu hususta ihtiyaç var." diye konuÅŸtu. 

BEÃœ Rektörü Prof. DR. Mahmut Özer de her türlü Ã§alışmaya üniversite olarak destek vermeye hazır olduklarını belirterek, Teknopark’ın Zonguldak ve çevresindeki giriÅŸimcilerin yer alacağı bir ÅŸirket olacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Teknpork ile ilgili sunum yapıldı.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo