Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Tekin’den Kaymakam Çağlar’a ziyaret

Tekin’den Kaymakam ÇaÄŸlar’a ziyaret

Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, Alaplı Kaymakamı iken Balıkesir Bigadiç Ä°lçesine atanan AltuÄŸ ÇaÄŸlar’ı ziyaret etti.CHP Yalova Milletvekili Muharrem Ä°nce’nin kayınvalidesi Nesrin Yaman’ın cenaze törenine katılmak için Balıkesir’e giden Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, Alaplı’da 3 yıl görev yapan ardından Balıkesir Bigadiç Ä°lçesine atanan Kaymakam AltuÄŸ ÇaÄŸlar’ı ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakam ÇaÄŸlar’ın Alaplı da görev yaptığı sürede 7’den 77’ye herkesin takdirini ve sevgisini kazandığını kaydeden Tekin, “ Kaymakamımız AltuÄŸ ÇaÄŸlar, ilçemizde yaptığı görev sürecinde çok güzel hizmetler yaptı. Köylerde yaptığı çalışmalarla muhtarlarımız baÅŸta olmak üzere ilçemizde 7’den 77’ye herkesin takdirini ve sevgisini kazandı. Bigadiç’te de kısa zamanda kendisini sevdirdiÄŸini görüyoruz. Kendisini tekrar görmekten dolayı çok mutlu oldum. Allah yolunu açık etsin “ dedi.
Bigadiç Kaymakam ı AltuÄŸ ÇaÄŸlar’da, Alaplı’da baÅŸarılı çalışmalar yaparak halkın takdirini kazanan Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin’i Bigadiç’te görmekten dolayı çok mutlu olduÄŸunu belirterek kendisine teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo