Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEKDER'DİMİZ TÜRKİYE !:

TEKDER'DÄ°MÄ°Z TÃœRKÄ°YE !:

TEKDER tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a altın anahtar işlemeli tablo hediye etti.


Ankara’da toplanan TEKDER BaÅŸkanlar Kurulu TBMM’de bir dizi görüşmelerde bulundu. CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ile bir görüşme gerçekleÅŸtiren TEKDER Genel BaÅŸkanı Murat Çatalcam, kendisinden randevu talep etti. TEKDER tarafından görüşme ve ziyaretlere iliÅŸkin olarak yayınlanan bültende ÅŸu bilgilere yer verildi; “ Ankara’da 25 Kasım Salı günü toplanan TEKDER BaÅŸkanlar Kurulu tarafından CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan ile TBMM’de bir görüşme gerçekleÅŸtirilerek, özel tasarımlı altın anahtar iÅŸlemeli tablo hediye edildi. “Tekder’dimiz Türkiye” ÅŸiarıyla yoluna devam eden DerneÄŸimizin BaÅŸkanlar Kurulu CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan ile TBMM’de bir görüşme gerçekleÅŸtirdi.

TEKDER Genel BaÅŸkanı Murat Çatalcam, TEKDER hakkında yaptığı kısa bilgilendirmenin ardından, 5 milyon Meslek Yüksek Okulu mezunu teknikerlerinin sorunlarını anlatarak, sorunların çözümüne yönelik bu güne kadar verdiÄŸi destek için CumhurbaÅŸkanına şükranlarını arz etti." Genel BaÅŸkan Çatalcam üyelerinin hak ve menfaatlerini koruyup geliÅŸtirmenin yanı sıra ülkenin kalkınması ve demokrasinin geliÅŸmesine yönelik çalışmalara öncülük etme arzusuyla yola çıktıklarını aktararak, söz konusu konuları milletin evi CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi’nde etraflıca arz etmek istediklerini CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a söyledi.

TEKDER Genel BaÅŸkanı Murat Çatalcam’ı dinleyen CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan, CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi’nde TEKDER’e en kısa sürede randevu verilmesi talimatını verdi. Görüşmenin ardından CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a özel tasarımlı altın anahtar iÅŸlemeli tablo hediye edildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile milletvekilleri Polat Türkmen ve Cumhur Ãœnal da TEKDER heyetiyle buluÅŸarak destekleri ifade ettiler.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo