Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEK TEK KONTROL ETTİ

TEK TEK KONTROL ETTÄ°

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında yapılan denetimlere bizzat katıldı.


Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında yapılan denetimlere bizzat katıldı.

Çarşı merkezinde bulunan kavÅŸak üzerinde Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Çelik ve kolluk kuvvetleri ile birlikte denetimlere katılan ÇorumluoÄŸlu’nun yaptığı denetimlere iliÅŸkin ÅŸu açıklama yapıldı.

“Ä°lçemizde genelgede belirtilen Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, yaÅŸadığımız kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iÅŸ kolları ve yaÅŸam alanları için belirlenen tedbirlere ve sokaÄŸa çıkma kısıtlamasına uyulması hususları titizlikle denetlenmeye devam etmektedir.

13.02.2021 günü Kaymakamımız Sayın İsmail ÇORUMLUOĞLU başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Hakan ÇELİK ve kolluk kuvvetleri ile birlikte İlçemiz Anıt Önü Kavşağı, Bozhane Mevkii ve Köseağzı Mevkinde denetimler yapıldı.

Taksi araçlarına yönelik denetimde taksiler tek tek kontrol edilmiş olup, özellikle yolcu kapasite gerekli hijyen/temizlik tedbirlerinin hususları incelenmiştir.

Genelge kapsamında sokaÄŸa çıkma kısıtlamasının olduÄŸu gün ve diÄŸer günlerde denetimlerin yapılmasına devam edilecektir.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın3
hayran2
üzgün2
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo