Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEK BAŞINA 25 KİŞİLİK KORO !.

TEK BAŞINA 25 KİŞİLİK KORO !.

Ereğlili sanatçı çok konuşulacak bir çalışmaya imza attı.


EreÄŸlili Ses Sanatçısı Egemen Sekmen, Merhum Sanatçı Müslüm Gürses’in seslendirmesiyle hafızalara kazınan “Adını Sen Koy” ÅŸarkısını, “A capella” (çalgı aleti olarak insan sesinin kullanıldığı bir müzik tarzı) ile, tek başına vokal teknikleriyle yorumladı.

Sözü ve müziÄŸi Gülten Çiçek ile Sinan ÖzÅŸeker’e ait olan ‘Adını sen Koy’ isimli ÅŸarkıdaki uyguladığı “A capella” ile 25 kiÅŸilik koro ile ortaya çıkabilecek bir çalışmayı icra ettiÄŸini anlatan Egemen Sekmen, ÅŸunları kaydetti:

“Armonilerini tamamen kendim yazdım ve her yazılanı ayrı bir kanala okuyup birleÅŸtirdim. Yani ortada bir vokal aranjesi var. Klibini ise yine kendim çektim. Klipte tabi ki her partisyonun görüntüsü yok. Yine videodaki  her partisyonu ayrı ayrı seslendirip montajlamış oldum. Müslüm Gürses’in ‘Adını Sen Koy’ ÅŸarkısını seslendirmemin en büyük sebebi ise Türk MüziÄŸi, arabesk formunda olmasıdır. Bu parçada makamsal dizi üstüne bir de arabesk olması, trillerin, naÄŸmelerin ve melodik cevapların çok olması iÅŸi hem zorlaÅŸtıran hem de zevkli hale getiren unsurlardı."

TEK BAŞINA 25 KİŞİLİK KORO !.

Ereğlili sanatçı çok konuşulacak bir çalışmaya imza attı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Yusuf yazar

05 Mayıs 2021 - 21:06

Harikulade bir yapım yüreğine sağlık güzel insan

Yorum Yazın

Canlı Radyo