13 o C Kdz. Ereğli

TEHLİKE DEVAM EDİYOR!..

Gündem 9 yıl 1 ay 5 gün 1 saat 50 dakika önce 1669

Haberi Paylaşın

Ereğli’de, sürücü ehliyeti almak amacıyla pratik kurslar ile sınavların yapıldığı güzergahtaki iş yeri sahipleri tepkilerini bir kez daha dile getirdiler.

Ustaoğlu Gemi Tersanesi Ortağı Kamil Ustaoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, kurs ve sınavların Ereğli-Alaplı karayolu üzerinde, Tersaneler bölgesine ait yan yolda yapılmasının kendilerini mağdur ettiği gibi, kazalara sebebiyet vereceğini söyledi.

BURADA İŞ MAKİNELERİ ÇALIŞIYOR
Ustaoğlu, anılan yolun tersanelere ait olduğunu belirterek, “Burada iş makineleri çalışıyor. Burada bir kaza, bela olursa bunun bedelini kim ödeyecek anlamış da değilim. Geçmiş dönemde bu kursların kendi alanları vardı. Neden bu güzergah kullanılıyor? İlla ki kazaya davetiye mi çıkarılmak isteniyor? Yapılmak istenilen nedir?” dedi.

HAYIR İŞİ YAPMIYORLAR
Sürücü kurslarının da birer ticarethane olduğunu hatırlatan Ustaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Eğer bunlar hayır işiyse sesimiz çıkmasın. Ama buralar ticarethane. Paraları var, gitsinler bir eğitim pisti yapsınlar buradaki insanları da rahat bıraksınlar. Burada hafriyat çalışması yapmak istiyorum ama onların kursunu bekliyorum. Sürücü kursları para kazanacak, ben yatacağım. Böyle mi olması lazım?”

SİGORTA POLİÇESİ GEÇERLİ DEĞİL!
Ustaoğlu, kullanılan güzergahın tersanelerin dolgu alanı olduğunu dile getirerek, “Bir kaza olması durumunda sigorta poliçesi dahi geçerli değildir. Bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. İlgini makamlara gerekeni de söyledik ancak sorun çözülmedi. İlle ölümlü kaza mı olması lazım. Bunu mu bekliyorlar?” diyerek tepkisini ortaya koydu.

TEHLİKE DEVAM EDİYOR!..

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 12 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 55 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 21 saat 22 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 20 saat 23 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
7 gün 2 saat 16 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 15 saat 30 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 11 saat önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 12 saat 25 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 23 saat 49 dakika önce KAZA ; 2 YARALI