Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEHLİKE DEVAM EDİYOR!..

TEHLÄ°KE DEVAM EDÄ°YOR!..

EreÄŸli’de, sürücü ehliyeti almak amacıyla pratik kurslar ile sınavların yapıldığı güzergahtaki iÅŸ yeri sahipleri tepkilerini bir kez daha dile getirdiler.

UstaoÄŸlu Gemi Tersanesi Ortağı Kamil UstaoÄŸlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, kurs ve sınavların EreÄŸli-Alaplı karayolu üzerinde, Tersaneler bölgesine ait yan yolda yapılmasının kendilerini maÄŸdur ettiÄŸi gibi, kazalara sebebiyet vereceÄŸini söyledi.

BURADA İŞ MAKİNELERİ ÇALIŞIYOR
UstaoÄŸlu, anılan yolun tersanelere ait olduÄŸunu belirterek, “Burada iÅŸ makineleri çalışıyor. Burada bir kaza, bela olursa bunun bedelini kim ödeyecek anlamış da deÄŸilim. GeçmiÅŸ dönemde bu kursların kendi alanları vardı. Neden bu güzergah kullanılıyor? Ä°lla ki kazaya davetiye mi çıkarılmak isteniyor? Yapılmak istenilen nedir?” dedi.

HAYIR İŞİ YAPMIYORLAR
Sürücü kurslarının da birer ticarethane olduğunu hatırlatan Ustaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“EÄŸer bunlar hayır iÅŸiyse sesimiz çıkmasın. Ama buralar ticarethane. Paraları var, gitsinler bir eÄŸitim pisti yapsınlar buradaki insanları da rahat bıraksınlar. Burada hafriyat çalışması yapmak istiyorum ama onların kursunu bekliyorum. Sürücü kursları para kazanacak, ben yatacağım. Böyle mi olması lazım?”

SİGORTA POLİÇESİ GEÇERLİ DEĞİL!
UstaoÄŸlu, kullanılan güzergahın tersanelerin dolgu alanı olduÄŸunu dile getirerek, “Bir kaza olması durumunda sigorta poliçesi dahi geçerli deÄŸildir. Bizim kimsenin ekmeÄŸinde gözümüz yok. Ä°lgini makamlara gerekeni de söyledik ancak sorun çözülmedi. Ä°lle ölümlü kaza mı olması lazım. Bunu mu bekliyorlar?” diyerek tepkisini ortaya koydu.

 

TEHLÄ°KE DEVAM EDÄ°YOR!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo