Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEDBİRLERİ ÇOK MU ABARTTIK ?

TEDBİRLERİ ÇOK MU ABARTTIK ?

Ereğli`deki trafik akışı uygulamasına vatandaş tepkisi


Ereğli’de Korona Virüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden birine tepki üstüne tepki yağıyor. What Saap ihbar hattına Toki’de oturduğunu yazarak yorum gönderen bir vatandaş, Un Pazarı ve gün içinde Yapı Kredi Bankası girişi bölgesindeki dere üstünün trafiğe kapatılmasına adeta isyan etti.

Vatandaşın Yorumu  şöyle ;

Ben Toki ‘de oturuyorum. Günlerdir aynı çileyi çekiyorum. Her tarafı kapattılar. Toki’ye Kadı Tarlasını dolaşıp Uzun Mehmet üzerinden gitmenin mantığını anlayamıyorum. Bu bölgelerde oturanların hepsi aynı sorunu yaşıyor. Bağlık bile. Hatip den , Dombay deresinden ters yönleri açmışlar diye duydum orası da keşmekeş , kaza yapsanız siz ters yöndesiniz diye ceza.Murat Taksi'ye bin dolaşarak gittiğimiz için 5 lira ekstra.Resmen eziyet.

Sonun da dayanamadım aradım sordum , kararı İlçe Trafik Komisyonu aldı deniliyor.  Bu komisyon trafik sorunu çözeceğine bize resmen çile çektiriyor. Yolun kapatılmasının gerekçesi Pazar bölgesindeki yoğunluğu azaltmak için miş. İyi de ilçede haftalardır Merkez Pazaryeri zaten  açılmıyor. Biri bu saçmalığı düzeltsin”

HABER MERKEZİMİZİN GÖZLEMİ

What Sapp ihbar hattına gelen yorum sonrası Haber merkezimiz bölgeyi fotoğrafladı. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi trafiğe kapatılan bölgeler de görevli yok. Doğal olarak Pazar yeri bölgesindeki bazı iş yerlerine gelen araçların girişleri, şoför yanında bulunan kişinin demir parmaklıkları açıp kapatması ile kontrolsüz  bir şekilde sağlanıyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın8
gülücük7
şaşkın2
üzgün2
hayran1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet baş

01 Mayıs 2020 - 02:39

Hepiniz iş olsun diye şikayet ediyorsunuz herkes sizin sağlığınızı düşünüyor nankör olmayın siyasi bakmayın olaya kalın evinizde

Bilge yaman

30 Nisan 2020 - 21:57

Bu yol lari trafige kapatmak aksine insanlari icice sokuyor. Arac gecmedigi icin araclari evde birakip yuruyoruz. Sacma sapan bisey.

Vatandaş İn biri

30 Nisan 2020 - 18:28

Yayalara daha fazla alan kalsın insanlar üst üste çıkmasın diye kapalı yollar. Altınızda araba var diye tek yaşayan kendiniz sanıyorsunuz. Bırakın birazda meydan bize kalsın. Siz gidin kenardan kenardan.

Soner kızılboğa

30 Nisan 2020 - 02:30

Şunu anlıyoruz.ki Ereğli lide mülki amirler birşeyler yapmış olmak için yapıyor, değişik kararlar alıyorlar, arkadaşım o yolları o kadar daraltmanin, saçma sapan yol kesmeleri n hiçbir şeye yaramadıgi gibi aksine ne kadar trafiğe yol açtığını görmek bu kadar mı zor.

Birol kalafat

29 Nisan 2020 - 22:34

Bence otopark lar ücretsiz olmalı trafik de açık böyle millet bir araya geliyor

AKIN AKIN

29 Nisan 2020 - 21:06

Sanki virüs arabadan arabaya bulasiyo gibi yollari kapatmissiniz eve gitmek icin cile cekiyoruz yaptiginiz işte gram mantık yok saçmaliyorsunuz

Selim Çağrı Alptekin

29 Nisan 2020 - 17:42

Kardeşim şu süreçde inme evinde otur..Maksat insanları evde tutmak.Güzel bir uygulamadır..Zonguldak halkı kadar sokağı çarşıyı seven yok..Evde kalın inmeyin çarşıya.

Metin Küçük

29 Nisan 2020 - 17:17

Evim pazar üstünde evime Kadı Tarlası üzerinden gidiyorum. Bravo size

Kazım Gül

29 Nisan 2020 - 16:56

Parkların kapatılması da benzer bir durum akışı kilitliyor. Bu konu ise sadece ereğliyi yönetenlere özgü bir yetenek

haluk Çimen

29 Nisan 2020 - 16:49

Çok doğru bir tesbit , Toki, Uzun Mehmet gibi uzağa gitmeye gerek yok, ben Karga mahallesine nerelerden gidiyorum bir bilseniz ..

Yorum Yazın

Canlı Radyo