Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEDAVİSİ EVDE DEVAM EDECEK!.

TEDAVÄ°SÄ° EVDE DEVAM EDECEK!.

Ereğli’ye bağlı Üçköy’ de sırtında yaklaşık 2 kilo ağırlığında Tümör ile yaşayan köpek, yapılan ameliyat ile sağlığına kavuştu.


EreÄŸli’ye bağılı Üçköy köyüne ava giden avcıların sırtında ki Tümör ile gezdiÄŸini fark ettikleri köpek ile ilgili Ä°lçede faaliyet gösteren ERVET Veteriner KliniÄŸi sahibi Hüseyin Demircan ile irtibata geçti. Veteriner Hekim Hüseyin Demircan köyde yaÅŸayan ve sokak hayvanlarına bakan Buse YiÄŸitoÄŸlu vasıtasıyla kliniÄŸe getirdi. Köpek üzerinde ve tümör de yapılan tetkikler sonrasında ameliyata alındı. Yaklaşık 1 saat süren ameliyatın ardından BADY isimli sokak köpeÄŸi sırtında ki tümörden kurtarıldı.

Yapılan operasyon ile ilgili olarak açıklamada bulunan ERVET veteriner kliniÄŸi sahibi Hüseyin Demircan, yaklaşık 2 kilo ağırlığında olan ve köpeÄŸin acı çekmesine sebep olan tümörü yaklaşık 1 saat süren ameliyat sonrası aldıklarını ifade etti. Demircan konuÅŸmasında “BADY Üçköy tarafında avlanmaya giden arkadaÅŸlar bizi aradı. Bizden ameliyatı yapıp yapamayacağımızı sordular. Resimlerini çekip gönderdiler. Bizde üzüldük. Biz ameliyatı yapabileceÄŸimizi söyledik. SaÄŸ Olsun Üçköy’de sokak hayvanlarına bakan aile ile irtibata geçtik. Onlarda bize köpeÄŸi getirdiler. Köpek bize geldi. Kan tahlilini yaptık ve röntgenini çektik. Ameliyata elveriÅŸli olunca ameliyata aldık. BU görmüş olduÄŸunu bölgeden yaklaşık 2 kilo ağırlığında bir tümör aldık. Ãœzerinden zaman geçince damarlaÅŸma çok olmuÅŸ. Zor bir ameliyattı. Ama bundan sonra BADY acı çekmeyerek özgürce koÅŸabilecek. SaÄŸ olsun arkadaÅŸlarda bakımını üstlendiler. Bizde hastamızı takip edeceÄŸiz” dedi.

KÖYLERDE İYİ İNSANLARDA VAR

DiÄŸer yandan son günlerde gerek sokak hayvanlarına gerekse de sahipli hayvanlara av tüfeÄŸi gibi ateÅŸli silahlarla saldırılarda bulunmasıyla ilgili olarak açıklamada yapan Veteriner Hekim Hüseyin Demircan “ Son zamanlarda 3 ayrı olay olduÄŸunu duydum. Bir tanesi de bizim kliniÄŸimize geldi. Bunlar çok üzücü olaylar ama iyi insanların olduÄŸunu da biliyoruz. SaÄŸ olsun arkadaşımız yıllardır sokak hayvanlarına bakıyor. Bunun acısı ile dertlenmiÅŸ. Bize getirdi. Åžimdi de çok mutlu. Böyle insanlarda var. Biz köylere gittiÄŸimizde görüyoruz. Elleri ile besliyorlar. Köylerde iyi insanlar olduÄŸunu unutmamak lazım” dedi.

Geçen senden bu yana BADY isimli köpeÄŸe bakan Buse YiÄŸitoÄŸlu, ameliyat sonrasında saÄŸlığına kavuÅŸan BADY’e bakmaya devam edeceÄŸini söyledi. YiÄŸitoÄŸlu konuÅŸmasında “Geçen sene fındık zamanı bizim oraya bırakmışlar. Benim kedilerim var. Onları beslerken bu da peÅŸimize takıldı. Benimde baÅŸka bir yere gitmesine gönlüm el vermedi. Bende bakmaya baÅŸladım. Bakmaya da devam edeceÄŸim” dedi.

TEDAVÄ°SÄ° EVDE DEVAM EDECEK…

BADY’nin ameliyatına giren veteriner hekim Hülya Gökmen’ de, BADY’nin bakımının evde devam edeceÄŸini ve kendilerinin de köpeÄŸin tedavisini takip edeceklerini ifade etti.

BADY; verilen narkozun etkisinin geçmesi ile Üçköy köyüne götürüldü. BADY’nin saÄŸlığına kavuÅŸuncaya kadar evde bakımına devam edileceÄŸi öğrenildi.

TEDAVÄ°SÄ° EVDE DEVAM EDECEK!.

Ereğli’ye bağlı Üçköy’ de sırtında yaklaşık 2 kilo ağırlığında Tümör ile yaşayan köpek, yapılan ameliyat ile sağlığına kavuştu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo