Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR.

SAÄžLIK DURUMU Ä°YÄ°YE GÄ°DÄ°YOR.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde terör örgütü tarafından gerçekleÅŸtirilen bombalı saldırıda yaralanan Jandarma Er Hamza Mutlu’yu tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) ziyaret etti.

ÇaturoÄŸlu yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır’ın Hani Ä°lçe Jandarma Komutanlığına yapılan bombalı saldırıda yaralanan Jandarma Er Hamza Mutlu’nun yoÄŸun bakım ünitesinden çıkarılarak servise alındığını bildirdi.

Mutlu’nun saÄŸlık durumunun iyiye gitmesinden büyük sevinç yaÅŸadıklarını anlatan ÇaturoÄŸlu, ÅŸunları kaydetti:

"Kendisini gayet iyi gördük. Bize ilettiÄŸi tek sıkıntısı, Diyarbakır’ın Hani Ä°lçesinde arkada bıraktığı silah arkadaÅŸları ile ilgili merakı oldu. Gözü arkada kalmış. ’Ben buradayım, silah arkadaÅŸlarım ne yapıyor acaba?’ diyerek üzülüyor. Geçek bir vatan evladı kendisi, kendisinden çok arkadaÅŸlarını ve çevresini düşünen biri. Biz ise gözünün arkada kalmaması gerektiÄŸini, tek bir terörist kalmayıncaya kadar bu mücadelenin devam edeceÄŸini söyledik. Tabi orada duygulu anlar yaÅŸadık. Allah MehmetçiÄŸimize güç kuvvet versin. Tekrar kendisine ve yaralı arkadaÅŸlarına Cenab-ı Allah’tan acil ÅŸifalar, ÅŸehit olan askerlerimize rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo