Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TED KOLEJİ’DEN ’KARDEŞ OKUL ÇALIŞMASI’

TED KOLEJİ’DEN ’KARDEŞ OKUL ÇALIŞMASI’

TED Ereğli Koleji Kültür Ofisi tarafından hazırlanan "Kardeş Okul Çalışması" projesi kapsamında ilçeye gelen Alman öğretmenler, Türk Eğitim Derneği (TED) Ereğli Şubesi’ni ziyaret etti.

TED Lise Müdürü Abdurrahman Tülüce, Romanya, Polanya, Fransa ve Almanya’nın da yer aldığı proje kapsamında kültürel dayanışmanın sağlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Okulların öğretmenlerinin oluşturduğu çalışma gruplarının titiz bir projeyi hayata geçirmeye çalıştığını belirten Tülüce, gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Ekim ayında okulumuzdan bir grup öğrenci Almanya’ya giderek kardeş okulumuz Winsener Gymnasium’da ki kendi yaşıtları ile bir araya gelecek ve çalışmalarda bulunacaklar. Bu projeye son derece önem veriyoruz. Gerek kültürel gerek eğitim anlamındaki dayanışma son derece gerekli."

Tülüce, okullar arasında iletişimi daha sık sağlayabilmek için yayın ağı kurmak istediklerini, bu doğrultuda Türkçe, Almanca ve İngilizce dillerinin konuşulduğu radyo yayınlarına başlayacaklarını kaydetti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo