Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ!

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ!

BİR KİŞİYE 5 KİŞİ… HEM DE HAMİLE EŞİNİN YANINDA!!! *Karadeniz Ereğli’de 5 kişi, bir kişiyi hamile eşinin yanında dövdü. *Saldıranların darbelerine maruz kalan koca çeşitli yerlerinden yaralandı, karnı adeta bununda kadın ise fenalık geçirdi. *Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana gelen olayın ayrıntıları…


İsimleri öğrenilemeyen evli çift, “Cumartesi Pazarı” olarak kurulan alanda alışveriş yaptı. Yol kenarında duran satın aldıkları ürünlerin üzerinden iddiaya göre kamyonet geçti. Kamyonetin kime ait olduğunu öğrenen karı-koca, şahsın işyerine giderek durumu bildirdi. Burada yaşanan sözlü tartışma, yerini arbedeye ardından da kavgaya döndürdü.
İddiaya göre işyeri sahibi ile yanında ki akrabaları öne sürülen 5 kişi, hamile kadının kocasına sardırdı. Saldıranlardan kaçmaya çalışmaya çalışan karı-koca bunda başarılı olamadı.
Yerde yatan adama saldırmaya devam ettikleri öne sürülen kişilere, çevredeki vatandaşlarca müdahalede bulunuldu. Bu sırada, koşarak kocasının yanına gelen hamile kadın, merdivenlere sendeleyerek düşme tehlikesi yaşadı.
Burnu ve kollarındaki bazı yerler kanayan adam, çığlıklar atan hamile eşini sakinleştirmeye çalıştı. Polisin olay yerine gelmesi ile taraflar dağıldı. Yaralı adam ile sancının başladığını belirten hamile eşi için ambulans beklendi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık çalışanları, çifti ambulansa bindirerek özel hastaneye götürdü.
Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 5 kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın46
üzgün3
hayran1
gülücük0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo