Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Tarihe geçen o pilot, motosiklet kazasında öldü

Tarihe geçen o pilot, motosiklet kazasında öldü

Pilotun, 2013 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın 16 saat kesintisiz uçuşunda görev yaptığı öğrenildi


Zonguldak-İstanbul karayolunun Ereğli ilçesi Soğanlı rampaları mevkisinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden pilotun, 2013 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 saat kesintisiz uçuşunda görev yaparak tarihe geçtiği ortaya çıktı. 
Edinilen bilgiye göre, Serdar Halil Girgin idaresindeki 34 UP 1874 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kayalıklara çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı motosiklet sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden ve pilot olduğu öğrenilen sürücünün, 2 arkadaşı ile birlikteyi Ereğli ilçesine gezmek için yola çıktıkları ifade edildi. 
Pilot Serdar Halil Girgin'in, 2013 yılında Boeing 777 tipi uçağın kaptan pilotlarından olduğu, THY tarihinde en uzun kesintisiz uçuş yaptığı ortaya çıktı. Girgin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Başbakanlığı döneminde Rusya'dan Arjantin'e 16 saat kesintisiz uçuşla getiren pilot olarak tarihe geçtiği öğrenildi. Uçuşun, THY tarihinde bugüne kadar iniş yapılmadan gerçekleştirilen en uzun uçuş olduğu öğrenildi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün14
hayran1
şaşkın1
kızgın1
gülücük0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Yaşar Aydın

06 Kasım 2018 - 22:58

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin rnEcel geldiğinde ölümün sebebi bahane

Kaptaşlı Adem

05 Kasım 2018 - 17:04

Allah rahmet eylesin. Türkiye'nin her köşesini gezen biri olarak, Zonguldak ve civarında motorsiklet kullanılamayacağını üzüntüyle ifade ediyorum. Yollar berbat. Kendimi bildim bileli Zonguldak yolu sürekli inşaat halinde. Neden bölgemiz yol yapımı konusunda bu kadar ihmal ediliyor. Yazık oldu kaptan pilotumuza..

Yorum Yazın

Canlı Radyo