Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI!..

TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI!..

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta BaÄŸcılar ve Pursaklar maçlarını kazanarak moral bulan Kdz. EreÄŸli Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Modafen maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadelesini sürdüren Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da tüm hesaplar Modafen galibiyeti üzerine yapılıyor. Grupta 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle lider bulunan Ä°stanbul temsilcisi karşısına 3 puan parolası ile çıkacaklarını söyleyen Antrenör Ercan Yaman, “ Takım olarak üst üste 2 galibiyet alarak iyi bir hava yakaladık. Çıkışımızı sürdürmek için sahamızda oynayacağımız karşılaÅŸmayı da kazanmak istiyoruz.”dedi.

TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

Kart cezalısı Ãœmit DaÅŸcı’nın cezası nedeniyle forma giyemeyeceÄŸini, Kosovalı oyuncu Bashkım Shala’nın da hafif sakatlığı bulunduÄŸunu ve durumunun maç günü belli olacağını söyleyen Yaman, “ Ben oyuncularıma güveniyorum. Onlar sahada gerekli mücadeleyi ortaya koyacaktır. Bu maçta oyuncularım kadar taraftarlarımıza da büyük iÅŸ düşecek. Taraftarlarımız her zaman olduÄŸu gibi yine yanımızda olacaktır. Ama biz bu özel maçta onlardan her zamankinden daha fazla, skor ne olursa olsun 90 dakika boyunca bizleri desteklemelerini istiyoruz.”dedi.

MAÇ PAZAR GÃœNÃœ 14.00’TE

Grupta sezonun 4. iç saha maçını oynayacak eflatun beyazlılar ile, grup lideri Modafen arasındaki mücadele 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Beyçayırı Stadı’nda oynanacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo