Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TARAFTARI MAÇA DAVET ETTİ.

TARAFTARI MAÇA DAVET ETTİ.

Pazar günü oynanacak Devrek maçı öncesi Antrenör İsmail Aksu`dan açıklama geldi.


TFF Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 1. haftasında kendi evinde Devrek Belediyespor’u ağırlayacak Kdz.EreÄŸli Belediyespor'da Teknik Direktör Ä°smail Aksu karşılaÅŸma öncesi açıklamalarda bulundu. 

 

TFF Bölgesel Amatör Lig’in 1. Haftası heyecan dolu bir karşılaÅŸmaya sahne alıyor. Kdz.EreÄŸli Belediyespor Beyçayırı'nda Devrek Belediyespor'u konuk ediyor. KarşılaÅŸma öncesi Kdz.EreÄŸli Belediyespor Teknik Direktörü Ä°smail Aksu yaptığı açıklamada, " Ä°yi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ä°yi bir kamp dönemi geçirdik. Bunların sonunda da 6 tane hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda oyun sistemi üzerinde çok fazla durduk. Ve gerçekten oyuncularım elinden gelenin en iyisini yaptılar ve o sisteme adapte olmak için çok çaba sarf ettiler. O yüzden de onlara çok teÅŸekkür ediyorum. Bu hafta sonu içinde gayet iyi durumdayız. Hazır durumdayız. Çalışmalarımız sürüyor. " dedi.

 

 GÜÇLÃœ TARAFTARIMIZIN ÖNÃœNDE OYNAYACAÄžIMIZ İÇİN ÅžANSLI HÄ°SSEDÄ°YORUZ.

Kdz.EreÄŸli Belediyespor Teknik Direktörü Ä°smail Aksu; “Burada Pazar günü önemli bir maça çıkacağız. Saygı duyduÄŸumuz ve burada gelip en iyi mücadeleyi vereceklerini düşündüğümüz içinde bir o kadar da ciddi hazırlanıyoruz maça. Sonuçta bunlar, önemli rekabetler. Bu rekabetin içerisinde de her iki takımda var olmak istiyor. Tabi biz kendi evimizde oynadığımız için, güçlü taraftarımızın önünde oynayacağımız içinde kendimizi ÅŸanslı hissediyoruz. O manada da oyuncularım da çok heyecanlı. Burada çıkıp kendi taraftarın önünde top oynamayı, müsabaka yapmayı, onlarda çok arzuluyorlar. Ve inÅŸallah da en iyi bir sonuçla, güçlü bir oyunla ve iyi bir sonuçla buradan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Tek temennimiz bu. O yüzden bütün EreÄŸli halkını maça bekliyoruz. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Bugüne kadar takımlarının yanında oldular. Bundan sonra da burada bizimle birlikte, bir bütün olup maçlarda bizlere destek vermelerini istiyoruz. Takım olarak, EreÄŸli halkını maça davet ediyoruz.“dedi.

 

 

TARAFTARI MAÇA DAVET ETTİ.

Pazar günü oynanacak Devrek maçı öncesi Antrenör İsmail Aksu`dan açıklama geldi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
EreÄŸli tesis fakiri

29 Eylül 2022 - 20:55

Zonguldağın ilçelerinde en kötü futbol sahası ereğlide yetersiz ve görüntüsü ereğli uçin utanç verici

Yorum Yazın

Canlı Radyo