14 o C Kdz. Ereğli

TAMAMI HİBE EDİLDİ !.

Zonguldak Belediyesi`ne 8 araç hibe edildi.

Gündem 4 yıl 3 ay 28 gün 21 saat 11 dakika önce 826

Haberi Paylaşın

Zonguldak Belediyesi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile belediyeler birliğinden hibe olarak gelen, 4 çöp aracı, 1 itfaiye, 1 kuka vidanjör, 1 beko lader kazıcı yükleyici ve 1 vidanjör olmak üzere toplam 8 aracın tanıtımı Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tarafından gerçekleştirildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Belediye Fen İşleri Şantiyesinde yeni alınan 8 aracın tanıtımı öncesi çalışanlarla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi, ardından çalışanlarına balık ziyafeti sunarak, ızgaranın başına geçerek balık pişirdi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan burada yaptığı açıklamada,"9 ayda 7 tane aracı hibe aldık, Tabii ki başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a çok teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum. 3 tane büyük çöp kamyonu 1 tane ufak çöp kamyonu bir adet de vidanjör aldık.Fatma Şahin'e de teşekkür ediyorum, yeni itfaiye aracı bir de inşallah her sene bir bu kadar daha üstüne katarak araç filomuzu genişleteceğiz. Hizmet noktasında daha hızlı hareket etmek için daha hızlı reaksiyon göstereceğiz. Bu sene 7 araçla güçlendirip 2020'de inşallah artarak devam edecek''dedi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 3 saat 4 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 4 saat 16 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 22 saat 21 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 19 saat 34 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 21 saat 55 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 16 saat 10 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
3 gün 17 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 saat 38 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 20 saat 26 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 1 saat 24 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !