Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

Taksisinin aynasını kıran kadını tekme tokat dövdü

taksisinin aynasını kıran kadını tekme tokat dövdü

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 2.159
  • 0
  • 1 dk

Bolu’da, tartıştığı taksicinin aracından inerek aynasını kıran kadın, taksici tarafından tekme ve yumruklarla darp edildi. Yaşanan olay vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Olay, Köroğlu mahallesi Uğur Mumcu Parkı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ticari taksi şoförü Nurettin Y., araçta bulunan Gülhanım Ş. İle nedeni bilinmeyen bir konu yüzünden tartıştı. Tartışmanın ardından otomobilden inen kadın yolcu, aracın sağ aynasını kırdı. Bunu gören taksi şoförü, aracından inerek aynayı kıran kadına tekme ve yumruklarla saldırdı.
Alkollü olduğu iddia edilen kadın, diğer vatandaşlar tarafından taksicinin elinden kurtarıldı.
Yaşanan olayın ardından taksi sürücüsü Nurettin Y., emniyet müdürlüğüne giderek Gülhanım Ş.’den şikayetçi oldu.
“Ben tamamen kendimi savundum”
Yaşanan olayı anlatan Nurettin Y., “Köroğlu mahallesine bir müşteriye giderken alkollü bir kadın yola çıktı. Arabanın önünü kesince durmak zorunda kaldım. Arabanın önüne oturdu. Binmeden önce alkollü olduğunu bilmiyordum. Ben müşteriye gidiyorum, iner misin dedim. Ama inmedi. Sonra tartıştık. Sonra ben ışıklarda durdum ve yine iner misin dedim. Yine inmedi. Ben indirmeye çalışırken küfür etmeye başladı. Sonra indirdim diye arabaya saldırdı. Arabanın aynasını kırdı. Elindeki telefonla kaputun üzerine vurdu. Arabayı tekmelemeye başladı. Arabadan uzaklaştırdıktan sonra bana saldırdı.
İttikçe yine bana geri geldi. Ben de kendimi savunmak zorunda kaldım. Ben tamamen kendimi savundum. Eğer engel olmasam arabayı parçalayacak. Çok alkollüydü. Ayakta duracak hali yoktu” dedi.
Nurettin Y., pişman olduğunu ifade ederek, “kadınlarla kavga etmek iyi bir şey değil. Engel olmasam belki arabanın camını da kıracaktı. Yoldan taş alıp camını kırsa dünyanın parası. Biz ekmek için 10 liraya yolcu taşıyoruz. Kadın, ben alkollüydüm diyerek işin içinden çıkacak. Biz 3 kuruş kazanmak için uğraşıyoruz ama başımıza böyle istenmeyen şeyler geliyor” şeklinde konuştu.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

1 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber ŞİFALI ŞU (!) MÜHÜRLENDİ!!! ŞİFALI ŞU (!) MÜHÜRLENDİ!!!Sağlık2.454

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.