Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ TOPRAĞA VERİLDİ

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ TOPRAĞA VERİLDİ

EreÄŸli’deki trafik kazasında yaÅŸamını yitiren taksi sürücüsü topraÄŸa verildi.

Dün, kullandığı 67 T 8052 plakalı ticari taksi ile Kışla Mahallesi 1 Küçük Sanayi Sitesi kavÅŸağından geçiÅŸ yaptığı sırada hasta taşıyan Åženol Özdemir idaresindeki 67 AC 631 plakalı ambulansla çarpışması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Özel EreÄŸli Anadolu Hastanesi’nde yaÅŸamını yitiren Ä°smail ÇaÄŸlar’ın (32) tabutu Bozhane Camisi’ne getirildi.

Kalabalık cemaatle öğle namazı ardından cenaze namazı kılınan merhum ÇaÄŸlar, Kestaneci Mezarlığı’nda topraÄŸa verildi.
ÇaÄŸlar’ın cenaze namazına Zonguldak Milletvekilleri Ãœnal DemirtaÅŸ, Faruk ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüyesin Uysal, CHP Ä°lçe baÅŸkanı Hayrettin Kartal, Kandilli Belediye BaÅŸkanı Mustafa Aydın, Karadeniz EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek ile meslektaşı taksiciler, ailesi ve yakınları katıldı.

 

DURAKLAR BOÅž BIRAKILDI
22 Aylık taksi ÅŸoförü Ä°smail ÇaÄŸlar’ın cenaze namazına katılan baÅŸta çalıştığı Sahil Taksi olmak üzere birçok taksi durağı adeta boÅŸ kaldı. Sadece nöbetçi bırakılan bazı duraklarda vatandaÅŸların taksi beklediÄŸi gözlendi.

 

OĞLU DA KENDİSİ DE DONDURMAYI ÇOK SEVERDİ
Bozhane Camisi civarında her ÅŸeyden habersiz arkadaÅŸlarıyla dondurma yiyerek dolaÅŸan merhum ÇaÄŸlar’ın 9 yaşındaki oÄŸlu Deniz’i gören meslektaÅŸları, Ä°smail ÇaÄŸlar ile bir anılarını da paylaÅŸtılar. Baba ÇaÄŸlar ile oÄŸlu Deniz’in dondurmayı çok sevdiÄŸini bildiklerini anlatan meslektaÅŸları, “arkadaşımız sık sık oÄŸlu ile birlikte dondurma yerdi. Biz de bu nedenle durağımızda dondurma sırası belirledik. Her gün bir arkadaşımızı diÄŸerlerine dondurma ısmarlardı. Dondurma ısmarla sırası öldüğü gün Ä°smail’deydi” dediler.

-OLAY-
Kışla Mahallesi sanayi KavÅŸağı’ndan dönüş yapmak istediÄŸi sırada, hasta taşıyan ambulansla çarpışan ÇaÄŸlar ağır, ambulans sürücüsü ise hafif yaralanmıştı.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ TOPRAĞA VERİLDİ

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo