7 o C Kdz. Ereğli

TAKIMI DEĞİL, ALACAĞINI DÜŞÜNÜYOR !.

Ereğli Belediyespor`da radikal kararlar alınacak !.

Spor 4 yıl 4 ay 19 gün 17 saat 47 dakika önce 2474

Haberi Paylaşın

BAL Ligi’nde 2019-2020 sezonu ilk yarısı tamamlandı. Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Ereğli Belediyespor ilk yarıyı Devrek Belediyespor’un 5 puan gerisinde, düşme hattının ise bir basamak üstünde tamamladı.

Ereğli Belediyespor’da eleştiri okları 3-0 kaybedilen Çilimli maçının devre arasında soyunma odasında suları tekmeleyip, oyunculara hakaretler yağdıran, transfer döneminde yaptığı 200 bin liralık harcamasını tahsil etmek için Ocak ayını bekleyen 2. Başkan İhsan Yazıcıcıoğlu’na yöneldi. Takımı değil, alacağını düşünen 2. Başkan, dün Ankara’da oynanan kritik Bağlum maçına da gitmedi.

BAL Ligi’nde 2019-2020 sezonunun ilk yarısı hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Keçiören Bağlum karşısında yakaladığı üstünlüğü maç sonuna taşıyamayan Ereğli Belediyespor sahadan beraberlikle ayrılırken önemli bir 2 puan daha yitirdi.

İlk yarıyı 15 puanla düşme hattının bir basamak üstünde tamamlayan eflatun beyazlılar da devre arasında yapılacak hamleler merakla bekleniyor. Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan eflatun beyazlılarda yönetim ve oyuncu anlamında ciddi bir değişim süreci yaşanması bekleniyor.

Eleştiri oklarının hedefindeki isim ise 2. Başkan İhsan Yazıcıoğlu. İç sahada 3-0 kaydedilen Çilimli Belediyespor maçının 1-0 biten devre arasında soyunma odasında suları tekmeleyip oyunculara hakaret yağdıran ve stadı terk eden 2. Başkan takımın durumundan ziyade transfer döneminde yaptığı harcamanın tahsiline odaklandı.

GÖZLER POSBIYIK’A ÇEVRİLDİ

Takımın aldığı başarısız sonuçlar Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı da çileden çıkardı. Posbıyık’ın alacağı için Ocak ayını ( Meclisten takıma aktarılacak para) kilitlenen 2. Başkan İhsan Yazıcıoğlu’na “ Verdiğiniz sözleri yerine getirin, borçlarınızı ödeyin. Bu işi temizleyin. Bırakacaksanız da borçlarınızı ödeyip bırakacaksınız. Oyuncu alırken kaç lira vereceğinizi bana mı sordunuz ”dediği öğrenildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 6 saat 10 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 18 saat 11 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 14 saat 38 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 13 saat 39 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 19 saat 32 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 8 saat 46 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 4 saat 16 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 17 saat 5 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 5 saat 41 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 9 saat 16 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?