Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TAKIMI DEĞİL, ALACAĞINI DÜŞÜNÜYOR !.

TAKIMI DEĞİL, ALACAĞINI DÜŞÜNÜYOR !.

Ereğli Belediyespor`da radikal kararlar alınacak !.


BAL Ligi’nde 2019-2020 sezonu ilk yarısı tamamlandı. Tarihinin en kötü sezonunu yaÅŸayan EreÄŸli Belediyespor ilk yarıyı Devrek Belediyespor’un 5 puan gerisinde, düşme hattının ise bir basamak üstünde tamamladı.

EreÄŸli Belediyespor’da eleÅŸtiri okları 3-0 kaybedilen Çilimli maçının devre arasında soyunma odasında suları tekmeleyip, oyunculara hakaretler yaÄŸdıran, transfer döneminde yaptığı 200 bin liralık harcamasını tahsil etmek için Ocak ayını bekleyen 2. BaÅŸkan Ä°hsan YazıcıcıoÄŸlu’na yöneldi. Takımı deÄŸil, alacağını düşünen 2. BaÅŸkan, dün Ankara’da oynanan kritik BaÄŸlum maçına da gitmedi.

BAL Ligi’nde 2019-2020 sezonunun ilk yarısı hafta sonu oynanan karşılaÅŸmalar ile tamamlandı. Keçiören BaÄŸlum karşısında yakaladığı üstünlüğü maç sonuna taşıyamayan EreÄŸli Belediyespor sahadan beraberlikle ayrılırken önemli bir 2 puan daha yitirdi.

İlk yarıyı 15 puanla düşme hattının bir basamak üstünde tamamlayan eflatun beyazlılar da devre arasında yapılacak hamleler merakla bekleniyor. Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan eflatun beyazlılarda yönetim ve oyuncu anlamında ciddi bir değişim süreci yaşanması bekleniyor.

Eleştiri oklarının hedefindeki isim ise 2. Başkan İhsan Yazıcıoğlu. İç sahada 3-0 kaydedilen Çilimli Belediyespor maçının 1-0 biten devre arasında soyunma odasında suları tekmeleyip oyunculara hakaret yağdıran ve stadı terk eden 2. Başkan takımın durumundan ziyade transfer döneminde yaptığı harcamanın tahsiline odaklandı.

GÖZLER POSBIYIK’A ÇEVRÄ°LDÄ°

Takımın aldığı baÅŸarısız sonuçlar EreÄŸli Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ı da çileden çıkardı. Posbıyık’ın alacağı için Ocak ayını ( Meclisten takıma aktarılacak para) kilitlenen 2. BaÅŸkan  Ä°hsan YazıcıoÄŸlu’na “ VerdiÄŸiniz sözleri yerine getirin, borçlarınızı ödeyin.  Bu iÅŸi temizleyin. Bırakacaksanız da borçlarınızı ödeyip bırakacaksınız. Oyuncu alırken kaç lira vereceÄŸinizi bana mı sordunuz  ”dediÄŸi öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo