Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Tadımlık ve Doyumluk Lezzetlerin Yeni Adresi

Tadımlık ve Doyumluk Lezzetlerin Yeni Adresi

Ãœnlü marka Simit Sarayı, 255’inci ÅŸubesini Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nde açtı.

Genç iÅŸadamları Batuhan BozkuÅŸ ve Onur Solmaz ortaklığı ile Ereylin AVM’de bir süredir hizmet veren Simit Sarayı’nın resmi açılışı gerçekleÅŸtirildi.

Ä°STÄ°HDAM VURGUSU

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Bozkuş ve Solmaz ailelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. İki işadamına istihdam yarattıkları için teşekkür eden Uysal, şu sözlerle konuştu:

“Bugün 9 ileride de daha çok sayıda gencimizi  gencimizi çalıştırarak istihdam saÄŸlayacaklar. EreÄŸli’mizin ekonomisine katkı saÄŸlayan, iki tane pırıl pırıl genç iÅŸadamımız var. Ä°leri günlerde, daha büyük iÅŸlere imza atacaklarına, yürekten inanıyorum.

Bu mekânın hayırlı kazançlar saÄŸlamasını, BozkuÅŸ ve Solmaz ailelerine mutluluk getirmesini diliyorum. Ä°ki iÅŸadamından ÅŸunu bekliyorum; buradaki çalışan sayısının hızla artmasını temenni ediyorum.”

 

“HAMURUMUZDA DOSTLUK VAR”

Simit Sarayı Bölge Müdürü Ä°lyas Tula ise 255’nci ÅŸubeyi EreÄŸli’de açmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Hamurumuzda dostluk var sloganıyla sizleri aramızda görmek, bize güç veriyor” dedi.

SÄ°MÄ°T Ä°KRAM ETTÄ°

KonuÅŸmaların ardından, açılış kurdelesi BaÅŸkan Uysal ve BozkuÅŸ ve Solmaz aileleri tarafından kesildi. Davetlilere çeÅŸitli ikramlar bulundu. Açılışı görüntüleyen gazeteciler, Uysal ve EreÄŸli Belediye Meclis Ãœyesi Halil BozkuÅŸ’un ikram ettiÄŸi simitten tattı. Açılışa katılım yoÄŸun oldu.

Tadımlık ve Doyumluk Lezzetlerin Yeni Adresi

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo