14 o C Kdz. Ereğli

Süreçte gelinen durumu işçilere anlattı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan’ın, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Toplu Grup Sözleşme taslağını Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Çelik Servis Merkezi’ndeki (Ersem) üyelerine anlattığı bildirildi.

Ekonomi 6 yıl 8 ay 27 gün 2 saat 5 dakika önce 939

Haberi Paylaşın

Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan habere göre Ercan, ERSEM üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, sendika genel merkezi uhdesindeki “Vardiya” isimli dergide yer alan ve 2017-2019 yıllarını kapsayan toplu sözleşme maddeleri üzerinde açıklamalarda bulundu.
Hazırlanan taslağın emekçilerin istekleri, duyguları ve önerilerin doğrultusunda hazırlandığını anlatan Ercan, taslağın son şeklinin verilmesinde ise Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın büyük gayretleri olduğunu anlatarak şunları kaydetti:
“Gazamız mübarek, yolumuz aydınlık olsun”
“Hazırlanan taslağın oluşturulması sırasında ve sözleşme mücadelesinin her adımında, gecesini gündüzüne katarak mücadele edeceğine yürekten inandığımız Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak’a, Genel Merkez Yöneticilerimize ve muhakkak ki, her adımda bizlerin yanında bir nefes olan emekçi dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gazamız mübarek, yolumuz aydınlık olsun”

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 8 saat 9 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 9 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 3 saat 26 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 39 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 21 saat 15 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 7 saat 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 5 saat 22 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
3 gün 1 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 6 saat 29 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !