Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

MAL VARLIĞINI GÜLEN’E BAĞIŞLAMIŞ!..

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 3.162
  • 0
  • 1 dk

- Ereğli ilçesinde gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı
- Şüphelilerden birinin evinde mal varlığını FETÖ elebaşı Gülen’e bağışladığına dair vasiyetname bulundu

Ereğli’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğretmen Atalay Ö, imamlar Emin D, Ramazan D, Lütfi Ç. ve Hilmi G. ile Kur’an kursu öğreticisi Hatice G’yi gözaltına aldı.

Şüphelilerden Hilmi G. ve eşi Hatice G’nin evinde 4 adet 1 dolar, Lütfi Ç’nin evinde ise mal varlığını FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e bağışladığına dair vasiyetname ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

İlk tepkiyi siz verin.

Sıradaki haber İŞTE İSİMLERİ!.. İŞTE İSİMLERİ!..Gündem4.555

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.