Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SUÇUNU İTİRAF ETTİ !.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ !.

Ereğli`de 29 Nisan 2019 tarihinde işlenen cinayetin karar duruşmasında sanıklardan Savaş A., cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Mahkeme Savaş A.’ı müebbet, Birhan D.’yi ise 18 yıl hapse mahkum etti.


Kdz. EreÄŸli'de 29 Nisan 2019 tarihinde Asarlı Köyü yakınlarında meydana gelen olayda SavaÅŸ A. ve Birhan D. birlikte alkol aldıkları amatör boksör Cüneyt Seyhan’ı (39) demir sopayla öldürdükleri iddiası ile gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Cinayetle ilgili olarak Kdz. EreÄŸli Adliye’sinde görülen davanın karar duruÅŸması yapıldı. Mahkemeye cezaevinden Ses ve Görüntülü Sistem (SEGBÄ°S) ile katılan sanıklardan SavaÅŸ A. mahkemeye cinayetle ilgili olarak itiraflarda bulundu. Daha önceki ifadelerinde arkadaşını suçlayan SavaÅŸ A. olay gecesi birlikte alkol aldıkları Cüneyt Seyhan’ın Birhan D.’ye muÅŸta ile vurduktan sonra bagajdan bir ÅŸey almaya çalıştığını görünce korktuÄŸunu ve araçta bulunan demir sopayı alarak kendisine vurduÄŸunu ifade etti. Cüneyt Seyhan’a kaç defa vurduÄŸunu alkolünde etkisi ile hatırlamadığını iddia eden SavaÅŸ A., kendisini daha sonra ikamet ettiÄŸi ÇiÄŸdemli Köyü’ne bıraktıklarını söyledi.

Sanıklardan Birhan D.’de cinayeti kendisinin iÅŸlemediÄŸini belirterek tahliyesini talep etti.

“Türk milleti savaÅŸta bile düşmanına iyilik yapmıştır”

Mahkemede ifadesine baÅŸvurulan Cüneyt Seyhan’ın annesi Makbule Seyhan ise sanıklara verilecek hiçbir cezanın yüreklerini soÄŸutmayacağını söyledi. Anne Seyhan ifadesinde “Benim ocağım söndü, yüreÄŸim yandı. Ne ceza verilirse verilsin benim yüreÄŸim soÄŸumayacak. Ä°kisi bir araya gelip benim oÄŸlumu canavarca öldürdüler. ‘MuÅŸta ile vurmadık’ diyorlar. Benim oÄŸlumun kırılmadık kemiÄŸi kalmamış, her tarafını parçalamışlar. Türk Milleti savaÅŸta bile düşmanına iyilik yapmış bir millet. Bunların yaptığını teröristler bile yapmaz” dedi.

Mahkeme alınan ifadeler ve elde edilen deliller doÄŸrultusunda SavaÅŸ A.’yı canavarca hisle adam öldürmekten müebbet, Birhan D.’yi ise 18 yıl hapse mahkûm etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo