Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK SABAH BASKINI!

SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK SABAH BASKINI!

Flaş... Flaş... Flaş... Flaş... Flaş... Flaş... Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde “çıkar amaçlı suç örgütü” kurduğu iddia edilen çete lideri ile 12 şüpheli gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince Kdz. Ereğli ilçesinde suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.
“Adam öldürmeye teşebbüs”, “Azmettirme”, “Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma”, “Dolandırıcılık”, “Tefecilik”, “Kasten yaralama ve tehdit” suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon için düğmeye basıldı. KOM ekipleri, ilçede çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu iddia edilen şüphelileri 6 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından yakalayarak gözaltına aldı.
Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla sabah erken saatlerde gerçekleştirilen operasyonda suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen M. L.’nin yanı sıra, S.Ö., A. İ., E. K., Ş. D., Y. E., Y. T., H. İ., N. C., E. Ö., N. İ. ve E. T., ekiplerce gözaltına alındı. 
Operasyon kapsamındaki aramalarda ise senet, çek koçanları, 'F' serisinden 1 ABD doları ve çok sayıda silah ele geçirildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın1
kızgın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo