13 o C Kdz. Ereğli

Stem Yaklaşımı Eğitimi verildi

Kalkınma Bakanlığı Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Erdemir İlkokulu Tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen İlkokullarda Stem Yaklaşımı Eğitimi’nin gerçekleştirildiği bildirildi.

Eğitim 6 yıl 1 ay 2 gün 9 saat 8 dakika önce 720

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Zülfü Genç tarafından Ereğli Öğretmen Evi’nde Stem odaklı Plan Hazırlama Sistem Okuryazarlığı konularında, öğrencilerine rehberlik edebilmeleri için gerekli pedagojik bilgi ve becerilerinin arttırılması ve stem alanında gerekli yazılım, kodlama ve robotik araçlarının eğitim ortamlarında nasıl kullanılabileceği uygulamalı olarak gösterildi. Uygulamaya Erdemir İlkokulu'nda görev yapan öğretmen ve idareciler katıldı.

Erdemir İlkokul Müdürü Yaşar Çiğer, konuya ilişkin açıklamasında, eğitimlerin yararlı olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“İlçemizde ilk defa ilkokullarda stem eğitimi okulumuz tarafından gerçekleştirilmiştir. İlkokullarda stem eğitiminin öğretmen ve öğrencilerimize heyecan yaratması, eğitim haklarının geliştirilmesi açısından yararlıdır. Bizim bu eğitimimizin diğer okullarda da öncülük etmesi temennisiyle eğitimin gerçekleşmesine katkıda bulunan Kalkınma Bakanlığı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na bu PROKED akademiye, eğitimi gerçekleştiren Dr. Zülfiye Gence ve Öğretmenevi Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 16 saat 1 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 7 saat 13 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 14 saat 14 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 11 saat 18 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 10 saat 52 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 5 saat 7 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 15 saat 35 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 9 saat 42 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 13 saat 8 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
10 saat 41 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR