Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

START VERİLDİ !

START VERÄ°LDÄ° !

Ereğli`de yeni Hükümet Konağı ve Emniyet binası için ilk kepçe vuruldu.


AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Saffet Bozkurt, Çevre Åžehircilik ve Ä°klim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanlığı Toplu Konut Ä°daresi BaÅŸkanlığınca,  5 Eylül’de yapılan ihale sonucu iÅŸi alan Akademi Yapı ve Enerji Sanayi AÅž. Firmasının, zemin düzeltme çalışmalarına baÅŸladığını söyledi.

Bozkurt, Hükümet ve Emniyet binalarını kapsayan inşaat ile birlikte alt yapı ve çevre düzenlemesini de içeren çalışmaların anahtar teslim toplam bedelinin 109 milyon 901 bin lira olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:

“14 Kasım’da firma ile imzalanan sözleÅŸmeyi kapsayan inÅŸaat çalışmaları, yüklenici firma tarafından baÅŸlatıldı. Yaklaşık 13 bin metrekare alan çevresinde de gerekli güvenlik tedbirleri alındı.

Anahtar teslimi verilen ihalenin teslim süresi 500 gün.

Bu vesileyle; ilçemizin önemli eksiklerinden birinin daha giderilmesinde en büyük katkıyı saÄŸlaması dolayısıyla baÅŸta Sayın CumhurbaÅŸkanımız  Recep Tayyip ErdoÄŸan olmak üzere, İçiÅŸleri Bakanımız Süleyman Soylu, Çevre ve Åžehircilik Bakanımız Murat Kurum, AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Hamdi Uçar, Ahmet ÇolakoÄŸlu ve Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanımız Muammer Avcı ve emeÄŸi geçen herkese bir kez daha çok teÅŸekkür ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın5
gülücük3
hayran1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo