hafif yağmur 11 o C Kdz. Ereğli

STADTA İNCELEME!..

STADTA İNCELEME!..

Spor 9 yıl 8 ay 18 gün 6 saat 20 dakika önce 1652

Haberi Paylaşın

Vali Ali Kaban, Spor Toto 3. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor’un, iç saha maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda incelemelerde bulundu.

Kaban, beraberinde İl Emniyet Müdürü Osman Ak’la Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na gelerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’dan stattaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Emniyet Müdürü Ak da Vali Kaban’a, Zonguldak Kömürspor’un maçlarının statta oynanması durumunda alınacak güvenlik önlemleriyle ilgili bilgiler verdi.

Kabana, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın bazı sorunları olduğunu ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin sıkıntıları kendisine aktardığını söyledi.

Stadın tribünlerinin olduğu bölümün yıkılması konusunda kanaat oluşmasının ardından yıkıldığını anlatan Kaban, şöyle konuştu:

"Takımımızın mağdur edilmemesi gerekiyor. Ama bunun da altyapısının hazırlanması gerekir. Özellikle insanımızın güvenliğini emniyet ve sağlık anlamında sıkıntıya girmemelerinin sağlanması gerekiyor. Onu sağlamak anlamındaki çalışmaları arkadaşlarımız tekrar yaptılar. Geçtiğimiz günlerde statta gezerek yeni bir çalışma gerçekleştirdiler. Bize de konuyu arz ettiler ve yerinde görelim istedik. Gidip dışarıda başka stat aramaktansa burada kendi stadımızı bu haliyle güvenlik önlemleri iyi alınmak kaydıyla maçlarımızı sürdürmede fayda görüyorum. İnşallah 1-2 küçük önlem alındıktan sonra maç yapılabilme konusu gündeme gelecek."

EN ÇOK OKUNAN

img 7 gün 20 saat 17 dakika önce KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !
img 7 gün 11 saat 51 dakika önce GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ DUBAİ'DEN GELDİ !
img 1 gün 13 saat 12 dakika önce YENİ GÜN MOTOSİKLET KAZASI İLE BAŞLADI
3 gün 8 saat 32 dakika önce EREĞLİ'DE 5 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 21 saat 43 dakika önce EREĞLİ'DE OPERASYON
3 gün 14 saat 19 dakika önce EREĞLİ'DE OPERASYON , 7 KİŞİ ADLİYEDE !
5 gün 21 saat 50 dakika önce YALI CADDESİNDE KAZA !
3 gün 23 saat 43 dakika önce EREĞLİ'DE SİLAH KAÇAKCILIĞI OPERASYONU !