Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PİRİ REİS DÜZENLEDİ!.

PÄ°RÄ° REÄ°S DÃœZENLEDÄ°!.

Turizm Haftası nedeniyle Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından kutlama programı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde Turizm Haftası dolayısıyla Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bir kutlama programı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Aydın yaptı.

Turizm sektörünün dinamik yapısı ile ülkelerin geliÅŸmesinde ve kalkınmasında itici bir güç olduÄŸunu söyleyen okul müdürü Ä°brahim Aydın ’’Ä°letiÅŸim ve ulaşım sektöründeki hızlı geliÅŸmelerle ülkeler arasındaki mesafeler kısalmış ve turizm milletler arasındaki karşılıklı anlayış, hoÅŸgörü ve diyalogun yerleÅŸmesine önemli katkılarda bulunan sosyal bir olay haline gelmiÅŸtir.

Åžu gerçeÄŸi belirtmeliyiz ki; Turizm gelirlerinden daha fazla pay alabilmek için tüm ülkelerin içerisinde bulunduÄŸu yarışma ortamının, ülkelerin turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlara yönelttiÄŸini çok açık bir ÅŸekilde görmekteyiz. Türkiye’nin tarihi ve kültürel birikimi, dört mevsimin yaÅŸandığı coÄŸrafi yapısı, farklı doÄŸal güzellikleri, sıcak misafirperver insanlarıyla büyük bir turizm potansiyeline sahip olduÄŸu da bir gerçektir. Devletimizin turizme verdiÄŸi deÄŸerin en somut ifadesi 15-22 Nisan günleri arasında çeÅŸitli etkinliklerle kutladığımız turizm haftasının kurumsallaÅŸmasıdır.’’ dedi.

KonuÅŸmanın ardından Öğrenciler tarafından  hazırlanan  konser izleyenler tarafından büyük alkış aldı.Program sonunda ,Turizm Haftası nedeniyle yapılan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Program ödül töreninin ardından sonra erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
NEHÄ°R AKBAÅž

20 Nisan 2016 - 23:23

Program, ödül töreninin ardından sona ermedi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu 2.Sınıf öğrencileri halk oyunları gösterileri yaptılar..

Yorum Yazın

Canlı Radyo