13 o C Kdz. Ereğli

SPORUN “KARDEŞLERİ”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın “Kampanya 67” sloganı ile Karadeniz Ereğli Belediyespor’a destek amaçlı başlattığı kampanyaya, bilardo sporcuları katkı sağladı.

Spor 6 yıl 2 ay 17 gün 11 saat 46 dakika önce 992

Haberi Paylaşın

Uysal’ı makamında ziyaret eden ilçedeki 3 bant bilardo sporcuları banka hesabına yatırdıkları 467 lira 67 kuruş tutarındaki miktarın dekontunu, teslim ettiler. Uysal, bilardocuların gösterdiği duyarlılıktan memnunluk duyduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Son derece mutlu etti”
“Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyonluk mücadelesi veren futbol takımımız bu sezon belirlenen hedef doğrultusunda yoluna devam ediyor. Elbette böyle dönemlerde şehir ile bütünleşmek, takımın moral ve motivasyonunu yükseltmek gerekir. Bu amaçla başlattığımız kampanyaya kurum, kuruluş ve esnafımızdan önemli destek görüyoruz. Bu desteğe, Bilardocu kardeşlerimizin de katılması beni son derece mutlu etti. Tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”

“Kayıtsız kalamazdık”
Sporculardan, Bilardo Organizasyon Komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu da, ilçenin bütünleşmesine kayıtsız kalamayacaklarını anlatarak şunları söyledi:
“Bu sezon futbolda belirlenen hedef ve ortaya çıkan tablo karşısında biz bilardocular da duyarsız kalmak istemedik ve başkanımızın başlattığı kampanyaya, sporcularımın imkanları ve gönüllerinden koptuğu kadar verdikleri destekleri kulübün banka hesabına yatırdık. İnşallah Karadeniz Ereğli Belediyesporumuz hedeflenen şampiyonluğa ulaşacaktır.”
Futbol ve bilardo sporu üzerine devam eden ziyarette Yurtoğlu, Deniz Bilardo Salonu ve bilardo sporcuların bağışlarının toplamını oluşturan 467 lira 67 kuruşluk banka dekontunu Başkan Uysal’a teslim etti.
Ziyarette yer alan sporcular Hanefi Çağ, Burak Yaman, Cüneyt Solukcu, Orkan Basmaz ve Fikri Kapan, Başkan Uysal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ereğli! Sende Destek Ol!!!
’Haydi Kdz. Ereğli takımına destek ol. 67 lira ile şampiyonluğa ortak ol’ parolası ve “Kampanya 67” sloganı ile başlatılan kampanya bağışta bulunmak isteyenler için: Kdz. Ereğli Belediyespor adıyla Halk Bankası Kdz. Ereğli Şubesi’ndeki hesap numarasına (IBAN TR97 0001 2009 8070 0012 1000 23) destek olunabiliyor.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 19 saat 25 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 10 saat 37 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 17 saat 38 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 14 saat 42 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 14 saat 16 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 8 saat 31 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 18 saat 59 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 13 saat 6 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
14 saat 5 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 16 saat 32 dakika önce KAZA ; 2 YARALI