13 o C Kdz. Ereğli

SPOR PARKINA YOĞUN İLGİ

4 bin metrekare alan üzerine kurulan Spor Parkı, 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisini görüyor. Hafta sonu gelerek ‘yeni’ tesisi dolduran gençler, aileleriyle birlikte hem spora hem de eğlenceye doyuyor.

Spor 6 yıl 7 ay 3 gün 4 saat 6 dakika önce 1104

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesince geçtiğimiz hafta hayata sokulan ’Spor Parkı’nın, ilgiyle karşılık bulduğu bildirildi.
Uzunkum Caddesi sahil mevkisinde 4 bin metrekare alan üzerine kurulan Spor Parkı, 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisini görüyor. Hafta sonu gelerek ’yeni’ tesisi dolduran gençler, aileleriyle birlikte hem spora hem de eğlenceye doyuyor.
Her yaştan çocuk ve gençler kay-kay pisti, 8 platformlu mini golf, buz pisti, halı saha ve tırmanma alanlarında eğlenirken ailesi ise oturma alanları ve kafeteryada vakit geçirdiler.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, spor parkını ziyaret ederek gençler ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, paten ve kay-kay gösterisini izledi. Vatandaşların ilgisine mutlu olduklarını anlatan Uysal, “bu tesisler, halkımızın kullanıp sahiplenmesiyle bir anlam kazanıyor. Görüyorum ki ilk günden itibaren her yaştan insanımız ilgi gösteriyor, buda bizleri mutlu ediyor. İlçemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde Potbaşında Çocuk Oyun Dünyasını da halkımızın hizmetine açmış olacağız” dedi.
Öte yandan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın ’gençlerimize ve spora önem veriyoruz’ diyerek ilçeye kazandırdığı yeni yaşam alanlarından biri olan Spor Parkının inşası tamamlanarak geçtiğimiz hafta halkın kullanımına açılmıştı.

SPOR PARKINA YOĞUN İLGİ

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 6 saat 11 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 5 saat 13 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 1 saat 28 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
2 gün 22 saat 41 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 7 saat 23 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 1 saat 2 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
19 saat 17 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 3 saat 24 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 4 saat 31 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 16 saat 35 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !