Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

'SPEEDY MUSTAFA' CEZAEVİNDE

'SPEEDY MUSTAFA' CEZAEVÄ°NDE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli, suça karıştığı pek çok olay nedeni ile bazı kesimlerce 'Speedy Mustafa' olarak anılan 28 yaşındaki Mustafa Arı, son vukuatında yakalanarak tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, 5 yıl önce kullandığı öne sürülen uyuşturucu madde etkisi ile söylediği sözlerle internet ortamında 'Speedy Mustafa' olarak tanınan kişi, önceki gün gece saatlerinde Orhanlar Mahallesi Kız Kapısı Sokak'ta yeni bir suç daha işledi.
Yine uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Mustafa Arı, bir market önündeki aracının içerisinde bekleyen S.T. ile açık camdan konuşmaya başladı. Arı, sürücünün dalgınlığından yararlanarak telefonunu alarak kaçtı, S.T. işe şahsı kovaladı. Kaçamayacağını anlayan Mustafa Arı, yerden aldığı şişeyle S.T'ye saldırdı. Çevredekilerin müdahalesiyle yakalanan Mustafa Arı, gelen polis ekiplerine teslim edildi. Ekipler, çevrede yaptığı araştırmada bulduğu uçucu madde ile şişeyi alarak emniyete götürdü.
Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda Mustafa Arı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Mustafa Arı, tutuklandı.
POLÄ°SE SUCUK ATMIÅžTI!!!
Mustafa Arı, 5 yıl önce uyuşturucu madde etkisi altındayken söylediği sözlerle internette 'Speedy Mustafa' olarak tanınmıştı. Mustafa Arı 1 yıl sonrada uyuşturucu maddenin etkisi altındayken çevredekilere saldırmıştı. Mustafa Arı girdiği markette teslim olmamak için polislere sopa, satır, yumurta, et ve sucuk atmıştı.

 

'SPEEDY MUSTAFA' CEZAEVÄ°NDE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
üzgün1
kızgın1
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
vatandaÅŸ eregli

25 Mart 2019 - 21:56

cocuguna mama çalan adamı tutuklarlar..bunlar 50 tane suç işledikten sonra ''belki'' tutuklanır..adalet hadım edilince....

Yorum Yazın

Canlı Radyo