Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SOYGUN DAVASINDA KARAR!..

SOYGUN DAVASINDA KARAR!..

Bolu, Zonguldak ve Bartın’da 5 akaryakıt istasyonunda görevlilerin ellerini ve ayaklarını baÄŸlayıp etkisiz hale getirdikten sonra, para ve sigara çaldıkları iddiasıyla yargılanan 3 sanıktan birine 108 yıl, ikisine 90’ar yıl hapis cezası verildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruÅŸmaya, tutuklu sanıklar Mustafa ÖzdoÄŸan ve Gökhan Diren ile taraf avukatları hazır bulundu. Ankara 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza Ä°nfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan sanık Aykut Safer ise Ses ve Görüntü BiliÅŸim Sistemi’yle (SEGBÄ°S) duruÅŸmaya katıldı.

Mahkeme heyeti, Mustafa ÖzdoÄŸan’a "yaÄŸma" suçundan 6 kez 12’ÅŸer yıl, "hürriyetten yoksun kılma" suçundan da 6 kez 6’ÅŸar yıl olmak üzere toplamda 108 yıl hapis cezası verdi.

Heyet, Gökhan Diren ile Aykut Safer hakkında ise "yaÄŸma" suçundan 6 kez 10’ar yıl, "hürriyetten yoksun kılma" suçundan da 6 kez 5’er yıl olmak üzere toplamda 90 yıl hapis cezasına hükmetti.

Bolu, Zonguldak ve Bartın’da 4-7 Åžubat 2012 tarihlerinde 5 akaryakıt istasyonunda görevliler, elleri ve ayakları baÄŸlandıktan sonra para ve sigara çalınmış, bununla ilgili gözaltına alınan Mustafa ÖzdoÄŸan, Gökhan Diren ve Aykut Safer tutuklanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo