Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SOSYAL DESTEK PROJELERİ SÜRÜYOR

SOSYAL DESTEK PROJELERÄ° SÃœRÃœYOR

Karadeniz Ereğli Belediyesi, ilçede eğitim veren tüm okullardaki öğrencilerin yaptığı sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürüyor.

GeçtiÄŸimiz hafta ihtiyaç sahibi engelli ailelerin çocuklarına Kepez Cumhuriyet Halk Evi’nde ücretsiz bilgisayar eÄŸitimi verilmesine katkı saÄŸlayan Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü, belediye marangozhanesinde Bülent Ecevit Ãœniversitesi EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi ve EreÄŸli Denizcilik Meslek Yüksek Okul’u ve Karadeniz EreÄŸli Meslek Yüksek Okulu için birer ecza dolabı yaptırdı.

İlçedeki her sosyal etkinlikte üniversite öğrencilerine destek olan belediye, söz konusu ecza dolaplarını, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Baki Kara ve personeli ile öğrencilere teslim etti.

BEÃœ öğrencileri de belediyenin her türlü sosyal etkinliklerinde kendilerine her zaman destek olduÄŸunu belirterek baÅŸta Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal olmak üzere tüm belediye personeline teÅŸekkür ettiler. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo