13 o C Kdz. Ereğli

Soru şu: Bizimkiler niye sevinmiyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında, maçı takip etmek için konuk şehirden ilçeye gelen bir gazeteci, maçı önde götüren Karadeniz Ereğli Belediyespor’un ‘sevinmeyen taraftarlarını’ fotoğrafladı. Foto muhabir, “gol atınca taraftarı sevinmeyen takıma yenildik” dedi.

Spor 6 yıl 5 ay 23 gün 13 saat 23 dakika önce 1721

Haberi Paylaşın

6. grup 7. hafta mücadelesinde, yenilgisiz Kırşehir Belediyespor ile konuk Karadeniz Ereğli Belediyespor karşı karşıya geldi.
Beyçayır Stadı’nda oynanan maçı görüntüleyen Kırşehir’de yerel bir gazetede çalışan foto muhabir, maçın en kritik anlarında deklanşöre bastı.
O fotoğraflar arasında dikkat çeken 2 ayrı karede ise Ereğli Belediyesi’nin Azeri futbolcusu Oruç Balatlı’nın 25’inci dakika attığı gole ilişkin anlar vardı.
Ereğli gol atıyor, taraftar sevinmiyor!
Orta hakemin başlama noktasını gösterdiği anda, “Ereğlili” futbolcuların sevinç, konuk takım oyuncuların ise üzüntülü anları fotoğraf karesine yansıdı. Ancak aynı karede görülen başka bir detaysa, adeta şok etkisi yarattı.
Karede, Ereğli Belediyespor’un ilk golüne sevinmeyen aralarında ilçenin tanınmış isimleri ile eski futbolcularında olduğu bir gurubun ’halleri’ kafalarda soru işareti bıraktı.
Amaçlarının ne olduğu anlaşılamayan ’taraftar’ gurubundaki bazı kişilerin, ortaya koydukları tutumu bir adım öteye taşıyarak Ereğli Belediyespor’un 2-1 önde olduğu maçın son 5 dakikasında sahayı terk ettikleri iddiası, şok etkisi yarattı.

Onlarda ’haklı olarak’ üzüldüler!
Öte yandan, sahadan mağlup ayrılan Kırşehir ekibi hüznü yaşadı. Bu şehirdeki bazı yerel gazeteler ise maç sonucu gazete manşetlerine taşıdı. Atılan manşet ve sür manşetlerde, Kırşehir’in kötü oynadığı, alınan mağlubiyetin ise üzücü olduğu aktarıldı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 12 saat 33 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 13 saat 45 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 7 saat 50 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 7 saat 24 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 5 saat 3 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 1 saat 39 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 12 saat 7 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
6 saat 14 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 5 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !