Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SORDULAR: ÇOCUĞUNUZU SEVİYOR MUSUNUZ?

SORDULAR: ÇOCUĞUNUZU SEVİYOR MUSUNUZ?

Öğretmen adaylarından uyarı: Çocuklarınızdan uzaklaşıyorsunuz!


Karadeniz Ereğli’deki üniversite öğrencilerinin,  teknolojinin olumsuz yönleri ile erken yaşta tanışan çocuklara yönelik  “Ekranlarla Değil Akranlarla Buluşalım” adlı proje geliştirdikleri bildirildi.
Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3’üncü sınıf öğrencisi Sibel Merve Doruk,  Ereğli FM’e açıklamasında, gurup arkadaşları ile geliştirdikleri projeyi uygulamaya soktuklarını söyledi. 26 Nisan’da Ereğli’de halka açık alanda veli-çocuk buluşması gerçekleştireceklerini anlatan Doruk, projeye ilişkin şunları kaydetti:  
“Ekranlarla Değil Akranlarla Buluşalım atlı etkinlik, çocukların hem ailelerine yakınlaşmaları hem de teknolojiden bir adım uzaklaşmaları adına düzenlenmiştir. Bu etkinlikte eski oyunlarını bilmeyen çocuklara oyunları daha iyi tanıtarak çocuklar arasında ortak paylaşım olanakları oluşturmayı planladık. Teknoloji bağımlısı olan çocuklarımızın beyinde uyarılan yeri ve zararı aynıdır. ‘Çocuklarınızı sevmiyor musunuz?’ sorusuna aldığımız cevap her zaman ‘saçmalamayın, onlar bizim canımız’ iken neden çocuklarımızı bu denli bir hastalığa kendi ellerinizle atıyorsunuz? Bunu önlemek içir bu bir adımdır.
26 Nisan saat 14.00 ve 17.00 arasında sizi ve çocuklarınızı sahil bandındaki Amfi Tiyatro’ya bekliyoruz. Sonunda verilecek hediye, çocuklarımızı size yaklaştıracak, hem de teknolojiden uzaklaştıracak. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran5
gülücük4
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Muhammed Bayraklı

23 Nisan 2019 - 18:49

Öğretmenler doğan Güneşe benzer Etrafını aydinlatarak karanliklara meydan okurlar Öğrencilere verilecek her bilgi ve projeler sizi aydinliklara kavustursun

Fatma Şahin

23 Nisan 2019 - 17:54

Tebrikler gençler :)

Sevda durmaz

23 Nisan 2019 - 17:47

Mükemmel öğrenciler,sizler oldukça bizler yükseleceğiz.

Yorum Yazın

Canlı Radyo