Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SOPALI KAVGA !.

SOPALI KAVGA !.

Bir kişi 4 kişiyi hastanelik etti ..


Ereğli’de aralarında husumet bulunan akrabalar arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırıldı.

 

Olay ilçeye bağlı Hamzafakıhlı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre S.K., K.K.,E.K ve B.K. husumetli oldukları E.K. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönerken S.K., K.K.,E.K ve B.K., E.K. ye sopa ile saldırdı.

Ancak 4 kişinin arasında sıyrılan E.K. S.K., K.K.,E.K ve B.K. yi hastanelik etti.

Kavga olay yerine polisin gelmesi ile son bulurken, kavgada yaralanan S.K., K.K.,E.K ve B.K. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. Olayda kullanılan 3 adet sopa muhafaza altına alınırken, E.K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük26
hayran6
şaşkın5
kızgın5
üzgün1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Köy sakini

25 Mayıs 2020 - 10:46

Bu kişiler köyde köyün huzurunu bozan bir kaç kişi bunlarıda gaza getirip kenardan izleyende kişiler var mübarek bayramda Herkesin çoluğun çocuğun bayanların ve herkesin gelip geçtiği köy ortasında içki içmek de nereye gidiyor birde bizi şikayet edene ana avrat küfür ediyorlar yazıklar olsun

Halil karakuş

23 Mayıs 2020 - 09:34

10 kişi bana saldırdı 5 i hastenelik oldu güzel bir adli para cezası yedim. Derdimizi adalet anlamadı sen bukadar kişiyi nasıl dövdün diyende olmadı. Adaletin kestiği parmak acımaz derler acıdı ama iftira çok yaygın dikkatli olun

Süleyman topcu

23 Mayıs 2020 - 09:22

Şiddetin her türlüsü Süne karşıyım ama adam 4 kişi yi hallet miş nediyelim

Yorum Yazın

Canlı Radyo