Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

SON YOLCULUKLARINA UÄžURLANDILAR

Deprem bölgesinde hayatını kaybeden Selçuk ailesinin 5 ferdi ve Buse İnce son yolculuğuna uğurlandı.


 

Merkez üssü KahramanmaraÅŸ’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Åžanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden EreÄŸlili 6 vatandaşın cenazeleri ilçeye getirildi.

Kavaklık Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Kurt ve Emine Kurt’un kızı Sevda Selçuk, damadı Volkan Selçuk ve 3 torunu Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Süleymanlar Mahallesi Kandili Lojmanları sakinlerinden Erdemir’den emekli Mustafa Saim Ä°nce ve Nigar Ä°nce’nin kızları ve Mustafa Ä°nce’nin kız kardeÅŸi Buse Ä°nce, KahramanmaraÅŸ depreminde hayatlarını kaybetmiÅŸlerdi. YaÅŸanan felaket sonrasında yaÅŸamını yitirenlerin cenazeleri, akÅŸam saatlerinde ilçeye getirildi. EreÄŸli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne baÄŸlı morga alınan Sevda Selçuk, Volkan Selçuk, Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Buse Ä°nce, 10 Åžubat Cuma günü öğle namazına müteakip Bozahane camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uÄŸurlandılar.

EMEKLÄ° OLDUKTAN SONRA MARAÅž’A YERLEÅžMÄ°ÅžLER…

YaÅŸanan deprem de ailece hayatlarını kaybeden Selçuk ailesi, baba Volkan Selçuk’un emekli olmasının ardından KahramanmaraÅŸ’a yerleÅŸmiÅŸ. Kısa süre önce ailece yeniden EreÄŸli’ye yerleÅŸme kararı alan Selçuk ailesi, kararlarını uygulayamadan yaÅŸanan yüzyılın felaketinde yaÅŸamlarını yitirdi. Ayrıca Sevda Selçuk ve 2 buçuk yaşındaki çocukları Hüseyin Mehmet Selçuk aynı tabutta getirilirken aynı mezara defnedileceÄŸi öğrenildi.

NÄ°ÅžANLANDI, MARAÅž’A YERLEÅžTÄ°…

KahramanmaraÅŸ’ta meydana gelen depremde yaÅŸamını yitiren EreÄŸlili Buse Ä°nce’de niÅŸanlandıktan sonra KahramanmaraÅŸ’a yerleÅŸmiÅŸ. Babasını kaybettikten sonra annesinin yeniden evlenerek Elazığ’a yerleÅŸmesinin ardından niÅŸanlanan ve MaraÅŸ’a yerleÅŸen Buse Ä°nce’de deprem de enkaz altında kalarak yaÅŸamını yitirmiÅŸti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo