Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI

Başkan Posbıyık`ın kardeşi Gündüz Posbıyık son yolculuğuna uğurlandı.


Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın kardeÅŸi Kadir Gündüz Posbıyık (73), son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık ve yakınları, cenaze töreninin ardından taziyeleri kabul etti.
Tedeavi gördüğü Echomar Hastanesi’nde bugün sabah 07.45 sıralarında hayatını kaybeden Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın kardeÅŸi Kadir Gündüz Posbıyık (73), son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.
KardeÅŸ Posbıyık için Bozhane Camisinde Cuma Namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazına Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz bölge ve Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Niyazi UÄŸur, Emniyet Müdürü Hasan Ãœnlü, Jandarma Komutanı Ali Akça, Erdemir Genel müdürü Niyazi AÅŸkın Peker,  Siyasi Parti Ä°l ve Ä°lçe BaÅŸkanları, Belediye BaÅŸkanları, Milletvekili Adayları, STK ve Oda BaÅŸkanları ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.
Kadir Gündüz Posbıyık, helallik alınmasının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve ailesi, cenaze sonrası taziyeleri kabul etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın1
üzgün1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo