Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI !

SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI !

Hayatına son veren kadın Polis memuru Ereğli`de son yolculuğuna uğurlandı.


Trabzon’da önceki gün evinde başından silahla vurulmuÅŸ halde ölü bulunan polis memuru Ä°lknur Erim Bahadır’ın (45)  EreÄŸli'de son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

Beşikdüzü ilçenin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki polis lojmanlarından önceki gün silah sesi geldiğini duyanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmiş, kapıyı kırarak eve giren ekipler, Düzce ili Akçakoca ilçesi nüfusuna kayıtlı polis memuru İlknur Erim Bahadır'ı, başından silahla vurulmuş halde kanlar içinde bulmuştu.

SaÄŸlık ekipleri Bahadır’ın hayatını kaybettiÄŸini belirlerken, eÅŸiyle boÅŸanma aÅŸamasında olduÄŸu öğrenilen 1 çocuk annesi kadın polisin, yanında tabancası ve 1 boÅŸ kovan bulunmuÅŸtu.

Ölümle ilgili baÅŸlatılan soruÅŸturmada, Ä°lknur Erim Bahadır’ın tabancasıyla hayatına son verdiÄŸi ortaya çıkması üzerine cenaze ailesine teslim edildi. Trabzon’dan Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine getirilen Ä°lknur Erim Bahadır'ın cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Hatip Camiinde kılınan cenaze namazının ardından ÅŸehir mezarlığında son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

Ä°lknur Erim Bahadır'ın annesi Nuriye Erim’i kadın polis memurları ve yakınları teselli etmeye çalıştı. Kıbrıs Gazisi baba Osman Erim ise taziyeleri kabul etti. 

BOÅžANMA AÅžAMASINDAKÄ° EŞİ ARKA SAFLARDA NAMAZI KILDI…

Ä°lknur Erim Bahadır'ın eÅŸi Ahmet Bahadır ve oÄŸlu Mustafa Berk’te cenaze alanına geldi. Ancak Ä°lknur Erim Bahadır ile boÅŸanma aÅŸamasında olan Ahmet Bahadır cenaze namazını arka saflarda kıldı. Namaz öncesinde oÄŸlu ile cenazeye uzaktan bakan Ahmet Bahadır’ı yakınları yalnız bırakmadı. 

POLÄ°S MEMURU GÖZYAÅžALRINI TUTAMADI…

Cenaze öncesi ve sonrasında anne Nuriye Erim’in yanından bir an bile ayrılmayan Polis memuru, cenazenin araca konması ve mezarlığa hareket ettiÄŸi sırada gözyaÅŸlarını tutamadı. Meslektaşının arkasından gözyaşı döken Polis memuru, anne Nuriye Erim’den kepi ile gözyaÅŸlarını gizlemeye çalıştı. 

Cenazeye Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Ali Hoşca, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo