15 o C Kdz. Ereğli

Son yolculuğuna uğurlandı

Karadeniz Ereğli`de yaşamını yitiren Erdemir Teknikerler Derneği işletmecisi Yüksel Turhan, son yolculuğuna uğurlandı.

Çevre ve Yaşam 5 yıl 4 ay 13 gün 21 saat 9 dakika önce 1548

Haberi Paylaşın

Alınan ilgiye göre, Turhan için ilk tören Erdemir Erdemir Teknikerler Derneği lokali önünde gerçekleştirildi.
Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, dernek lokali önünde yaptığı kısa konuşmada, “Yüksel abi çok değerli bir büyüğümüzdü. Hepimizde çok ayrı bir yeri var. Derneğimiz çok büyük bir kayıp içerisinde. Allah gani gani rahmet eylesin. 20 yıldır camiamıza, derneğimize emek veren bir büyüğümüzdü. Allah nur içinde yatırsın, tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Şahsım adına, dernek yönetimi ve Erdemir camiası adına buraya kadar geldiğiniz, üzüntümüzü paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

CENAZE NAMAZI
Hatip Sokak’taki evinin önünde helallik alındıktan sonra Hatip Camisi’nde ikindi namazını müteakip ve halen cezaevindeki kardeşi Metin Turhan’ın da katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedildi.
Namaz öncesi tabut başında bulunan kardeşleri ve yakınları taziyeleri kabul etti. Halen cezaevinde bulunan ve özel izinle güvenlik önlemleri alınarak Ereğli’ye getirilen kardeşi Metin Turhan da cenazede hazır bulundu. Kardeş Turan, bir ara gözyaşlarını tutamayarak tabuta dönüp gözlerini sildi. Cenaze namazı öncesi kısa bir açıklama yapan Turhan güvenlik önlemlerine de dikkat çekerek, zamanının sınırlı olduğunu, mezarlıkta babasının mezarı başında dua ettikten sonra kısa bir süre evde kalacağını ve cezaevine döneceğini belirterek herkese teşekkür etti.

-KATILIM-
Kalabalık bir cemaatle kaldırılan Turhan’ın cenazesine Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 4 saat 32 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
14 saat 44 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 2 saat 45 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 17 saat 38 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 23 saat 12 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 22 saat 13 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 4 saat 6 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
17 saat 20 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 12 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 1 saat 39 dakika önce KAZA ; 2 YARALI