Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Son Yolculuğuna Uğurlandı!.

Son Yolculuğuna Uğurlandı!.

Zonguldak’ta sabah namazı dönüşü kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Zonguldak Belediyesi emekli makam ÅŸoförü son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan cenaze töreninde gözyaÅŸlarına boÄŸuldu.

Zonguldak Belediyesinde 20 yıl makam ÅŸoförlüğü yaptıktan sonra emekli olan Ä°brahim Kazancı, 17 Mart’ta Karaelmas Mahallesi’ndeki evinden çıkarak sabah namazını kılan Kazancı, namaz dönüşünde kalp krizi geçirdi.
Atatürk Devlet Hastanesi’nde yaÅŸam destek ünitesine baÄŸlanan Kazancı, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen 52 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak uzun yıllar görev yaptığı Zonguldak Belediyesi önüne getirildi.
Son yolculuÄŸunda Ä°brahim Kazancı’yı yalnız bırakmayan sevenleri de belediye önündeki törene akın etti. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve dönemin Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Zeki Çakan da törene katıldı. Kazancı ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını anlatan Çakan, törende gözyaşı döktü. Çakan, "Yavrum dedim canımı sana emanet edeceÄŸim. Kendi canım gibi senin canını koruyacağım demiÅŸti bana. Allah rahmet eylesin" dedi.
Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir de törende gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. 

Ä°brahim Kazancı’nın cenazesi ise ikindi namazını müteakip Hz. Ali Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo