14 o C Kdz. Ereğli

SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Gazeteci Fikri Kapan’ın hayata gözlerini yuman eniştesi Osman (Mustafa) Demir, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 2 ay 17 gün 18 saat 33 dakika önce 774

Haberi Paylaşın

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Almanya’nın Duisburg kentinde tedavi gören Demir, geçtiğimiz Cuma hayata gözlerini yumdu. Kentteki bayram etkinliği nedeniyle cenazesi ancak dün (13 Şubat) Üçakla Türkiye’ye, cenaze aracı ile de Ereğli’ye getirilebilen Merhum Demir’’in Cenazesi, konulduğu Ereğli Devlet Hastanesi Morgu’ndan alınarak, Kavaklık mahallesi Şehir Er Metin çevik sok no 11’deki evinin önüne getirildi.
Burada, helallik alınan ve dualar edilen Merhum Demir’in eşi Kerime Demir in de rahatsız olması nedeniyle Özel Ereğli Echomar Hastanesi ambulansı ve sağlık ekibi hazır bekletildi.
Eşinin tabutuna bakmak istediği sırada fenalaşan Bayan Demir’e müdahalede bulunuldu. Ambulans, cenaze toprağa verilene kadar evin önünde hazır bekletildi.
Daha sonra Ereğli belediyesi Cenaze aracı ile Safa Camisi avlusuna götürülen Merhum Demir, öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Sarıkorkmaz Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

Gazeteci Fikri Kapan’ın halası Kerime Demir’in eşi Merhum Demir’in cenaze namazına; Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Asım Tazegül, Ereğli Belediye Meclis Üyeleri Halil Bozkuş, eski Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu, Reşat Latif, İşadamı Yüksel Balcı, Abdurrahman Cura, Turgut Tanyıldız, İsmail İlhan, Gazeteci Doğan Gönüllü, EVEDER Denetim Kurulu Üyesi Aziz Boy, ilçedeki bazı bilardo sporcuları, akrabaları, dost ve yakınları ile kalabalık cemaat katıldı.
Diğer yandan, Merhum için bugün (14 Ocak) Akşam namazı ardından Safa Camisi’nde Kur’an okutulacak.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 1 saat 29 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 23 saat 42 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 20 saat 46 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 20 saat 20 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 17 saat 59 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 14 saat 35 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 1 saat 3 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 10 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 22 saat 36 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI