Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON VEDA !.

SON VEDA !.

Mesai arkadaşları Polis Memuru Mustafa Dönmez`e veda ediyor.


EreÄŸli’ de Koronavirüs testi Pozitif çıkan ve evinde karantinaya alınan Polis memuru Mustafa Dönmez 4 gün sonra rahatsızlanmış ve EreÄŸli Devlet hastanesine kaldırılmıştı.

Burada ki tedavisinin ardından Durumu ağırlaşan Mustafa Dönmez daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilmişti. Dönmez, ciğerlerinde ki oksijen seviyesinin düşmesi sebebi ile 17 Nisan tarihinde entübe edilmiş gece saatlerinde de yaşamını yitirmişti.

Mustafa Dönmez’in cenazesi dün öğle saatlerinde Zonguldak’tan alınarak EreÄŸli Devlet hastanesi morguna getirildi. Dönmez için bugün saat 10.45’ de Emniyet Müdürlüğü önünde tören düznelendi. 

Tören konuÅŸan EreÄŸli kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, Koronavirüs sebebi ile hayatını kaybeden Polis memuru Mustafa Dönemz’in ailesine Devlet olarak sahip çıkacaklarını söyledi. Ä°smail ÇorumluoÄŸlu konuÅŸmasında “Bugün bir Polis memurumuzun vefatı ile acımızı paylaÅŸmak ona son görevimizi yapmak için burada toplandık. Şüphesiz ki bizim için en zor anlar bu anlardır. Ama Cenab-ı Allah’ın takdiri üzerinde baÅŸka bir takdirimiz olmadığı için deÄŸerli kardeÅŸimizi yüreÄŸimize gömeceÄŸiz. Geride kalan ailesine çocuklarına sahip çıkacağız. Bu bizim devlet olarak en önemli görevimizdir. Malumunuz 1 yılı aÅŸkın bir zamandır ülkemizde ve dünyada Polis memurumuz gibi nice çalışanlarımızı ve nice vatandaÅŸlarımızı kaybettik. Çünkü Polis memurumuz polislerimiz, Jandarmamız saÄŸlık teÅŸkilatımız bu zor zamanlarda hep iÅŸin içindeydi. Cumartesi Pazar demediler, Gece gündüz demediler hep çalıştılar. O yüzden bugün vefat eden deÄŸerli kardeÅŸimizden hak ve hukuklarımızı kendisine devlet olarak helal ediyoruz” dedi.

Mustafa Dönmez 'in eÅŸi Melek Dönmez ve çocukları Can ile Poyraz'ın güçlükte ayakta durduÄŸu tören sonrası Dönmez'in cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Alaplı ÇaÄŸlayan Camiine ulaÅŸtı. Dönmez'in cenazesi  iÅŸlemi Alaplı Çatak köyünde topraÄŸa verildi.

 

SON VEDA !.

Mesai arkadaşları Polis Memuru Mustafa Dönmez`e veda ediyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün19
gülücük5
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo