Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON PRANGA!.

SON PRANGA!.

Kdz. Ereğli Parti teşkilatı tarafından 18 maddelik anayasa değişikliğinin TBMM’de kabul edilip referanduma sunulacak olması nedeniyle sandık başkanlarına eğitimler verilmeye başlandığı açıklandı.

İlçe Başkanı Fatih Çakır, partinin yetkili kurulları ve sandık başkanları ile parti binasında bir araya gelerek hazırlıkları görüştüklerini belirtirken şöyle dedi:

“Bilindiği üzere 18 maddelik yeni anaysa paketi TBMM tarafından onaylandı. Referandum tarihi henüz net olmamakla beraber Nisan ayında yapılması öngörülmektedir. Biz AK Parti teşkilatları olarak Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Kdz. Ereğli ilçesinde her an seçimlere hazırız. AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatı olarak referandum öncesi sandık başkanlarımız ile bir araya gelerek eksiklerimizi gözden geçirip durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bu toplantılarımız ve çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Halkımızın ülkemizin daha da güçlenmesi için referandumda 18 maddelik anayasa değişikliğine ’evet’ diyeceğine olan inancımız tamdır. İktidarlarımız döneminde ayağındaki prangalarından tek tek kurtulan ülkemiz ve halkımız İnşallah bu seferde ayağındaki son prangalarını kırıp atacaktır.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo