13 o C Kdz. Ereğli

SON MESAJ!

Arslan Keleş, yönetimine aday olduğu Karadeniz Ereğli Ticaret Odası Organ Seçimleri öncesi ‘son mesajlarını aktarmak’ amacıyla basın toplantısı gerçekleştirdi.

Siyaset 6 yıl 18 gün 18 saat 5 dakika önce 1368

Haberi Paylaşın

Keleş, sahibi olduğu Keleşler Park Otel’de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bir önceki proje tanıtım toplantısına sağlanan katılımın, ilçede yakılan değişim fişeğinin ateşi olduğunu söyledi. Aldıkları enerji ile Pazar günü yapılacak Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçiminden bekledikleri sonucu alacaklarına inandıklarını belirten Keleş, şöyle dedi:
“Yeni yüzler değiller fakat yeni ortaya çıkabildiler”
“Seçim sürecinde işler biraz karıştı, anlamakta güçlük çekiyoruz. Bir belediye başkanlığı, bir milletvekilliği seçimi hatta ve hatta bir cumhurbaşkanlığı seçimine kadar boyut bir anda değişti. Bu, ticaret ve sanayi odası organ seçimleri ve Ereğli’nin en güçlü sivil toplum kuruluşunun seçimidir. Bizde boş laf, boş vaat yoktur. Ben ve arkadaşlarım, verilen her sözü tutmak için mücadele veren, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir kadroyuz. Hiçbir zaman ‘ben şöyle, ben böyle yapacağım’ diye bir şey söylemedik. Biz vizyon ve misyonumuzu ortaya koyduk. Kimsenin duymak istedikleri hikayeleri anlatmıyoruz.
Bizim dışımızdaki aday guruplarının bir tanesi 20 yıldır, diğeri 10 yıldır Ticaret ve Sanayi Odası yönetimindedir. Yeni yüzler değiller fakat yeni ortaya çıkabildiler. Başarısızlıklarını görüp, süslü sözlerle insanları ikna etmeye çalışıyorlar. Yahu siz zaten 20 yıldır oradaydınız.”

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 20 saat 55 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
12 saat 7 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 16 saat 12 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 15 saat 46 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 13 saat 25 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 10 saat 1 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 20 saat 29 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
14 saat 36 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 14 saat 17 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !